Praca w City-Drivers

Witam.
Jest może tutaj ktoś kto dla nich jeździ? Co możecie powiedzieć o pracy? Słyszałem dużo pozytywnych komentarzy i zastawiam się czy nie zacząć dla nich jeździć jeśli byłaby taka możliwość. Praca w nocy tak więc zawsze jest jakieś ryzyko ale czy myślicie, że na tyle duże aby dać sobie z tym spokój?
Pozdro
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

No w weekend przy jeździe 15 godzin.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Potwierdzam. W dobrą dniówke 500zl mam w City . A biznesmeni z hallo taxi 150zł.Chwalą się że współpracują hotelami i firmami i 150zł dniowke śmiechu wartekorporacje, wpisowe 5.000zł.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

City to teraz najlepsza korporacja. Jedna z nielicznych gdzie się da dobrze zarobić. Ale trzeba jeździć. Pozostałe to srednio lub tragedia. Ja osobiście odradzam super halo byle tam 3 miesiące i przeszedłem do City Drivers
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja jeżdżę od godz4 do 9 i 15-19 od pon,twor,środa i piątek. Czwartek mam wolny. Weekend jeżdżę tylko od godz 4 do 11 . Zawsze brakuje w tych godzinach kierowców a zleceń sporo. Zarabiam 3razy więcej od żony nauczycielki. I żałosne jest to jak ktoś narzeka.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

z dniówki.Nie pytałem dokładnie ile godziń to pewnie 10-12 godzin. Bo nie możliwe by 470zl zarobił w 8 godzin.To chyba logiczne.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawe z ilu godzin
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chwalą się. Na targu węglowym to samo. Pokazują nawet raporty jak się uśmiecham. Widziałem 470zł utargu.Fakt że jeżdżą a nie stoją jak inni.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ta nie ma to jak pisanie bzdur żeby ściągnąć nowych kierowcow
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jestem w City od Lutego i utargu z Lutego nie licze, w marcu już miałem 8750 zł utargu. Podobno Styczeń i Luty jest słaby zawsze.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

W styczniu 10 k ? Haha
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Styczeń Luty Marzec 29.500 utargu w City Drivers Miesięcznie mam około 10000 utargu. Jak ktoś jest leniem i obibokiem to niech nie liczy na takie kwoty.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kieowca city juz 2 rok
2018-05-19 16:59:52
Opinia kierowcy zniechecająca by przyszli nowi. Bo zabiorą kursy :). W kwietniu zrobiłem 530 kursów w city , niekturym to jeszcze mało. Srednia za kurs ok 25zł. Bzdury co niekturzy opisują tylko poco?
W ile godzin
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fakt wczoraj też dostałem, ale przez długi czas była cisza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

pisał średnią 25zł czytaj z zrozumieniem. Nie jest możliwe że dostaje się kursy minimum 25zł. Naturalnie są kursy za 10zł i 60zł za 80 zł i 15zł.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

przychodzą dziś dostałem ponownie. Coś u Ciebie nie tak.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawe czemu od października nie przychodzą smsy o dużym ruchu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Dobre...

Komu ty tu bajki wciskasz? Czyli każde twoje zlecenie to min. 25 zł ? To chyba dla Ciebie idą zlecenia spod stołu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13

Wrzesień na czysto 7100zł 436 kursów
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

do grudnia prace znajdę :), ale dziękuje za propozycję

Inne tematy z forum

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (4 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

prawnik/ radca prawny odnośnie ZUS - szukam (20 odpowiedzi)

nie wiem czy dobry temat; czy ktoś może polecić prawnika,radca prawnego lub kancelarię...

Praca K2 Dystrybucje (33 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?