Praca w City-Drivers

Witam.
Jest może tutaj ktoś kto dla nich jeździ? Co możecie powiedzieć o pracy? Słyszałem dużo pozytywnych komentarzy i zastawiam się czy nie zacząć dla nich jeździć jeśli byłaby taka możliwość. Praca w nocy tak więc zawsze jest jakieś ryzyko ale czy myślicie, że na tyle duże aby dać sobie z tym spokój?
Pozdro
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

No w weekend przy jeździe 15 godzin.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Potwierdzam. W dobrą dniówke 500zl mam w City . A biznesmeni z hallo taxi 150zł.Chwalą się że współpracują hotelami i firmami i 150zł dniowke śmiechu wartekorporacje, wpisowe 5.000zł.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

City to teraz najlepsza korporacja. Jedna z nielicznych gdzie się da dobrze zarobić. Ale trzeba jeździć. Pozostałe to srednio lub tragedia. Ja osobiście odradzam super halo byle tam 3 miesiące i przeszedłem do City Drivers
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja jeżdżę od godz4 do 9 i 15-19 od pon,twor,środa i piątek. Czwartek mam wolny. Weekend jeżdżę tylko od godz 4 do 11 . Zawsze brakuje w tych godzinach kierowców a zleceń sporo. Zarabiam 3razy więcej od żony nauczycielki. I żałosne jest to jak ktoś narzeka.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

z dniówki.Nie pytałem dokładnie ile godziń to pewnie 10-12 godzin. Bo nie możliwe by 470zl zarobił w 8 godzin.To chyba logiczne.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawe z ilu godzin
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chwalą się. Na targu węglowym to samo. Pokazują nawet raporty jak się uśmiecham. Widziałem 470zł utargu.Fakt że jeżdżą a nie stoją jak inni.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ta nie ma to jak pisanie bzdur żeby ściągnąć nowych kierowcow
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jestem w City od Lutego i utargu z Lutego nie licze, w marcu już miałem 8750 zł utargu. Podobno Styczeń i Luty jest słaby zawsze.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

W styczniu 10 k ? Haha
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Styczeń Luty Marzec 29.500 utargu w City Drivers Miesięcznie mam około 10000 utargu. Jak ktoś jest leniem i obibokiem to niech nie liczy na takie kwoty.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kieowca city juz 2 rok
2018-05-19 16:59:52
Opinia kierowcy zniechecająca by przyszli nowi. Bo zabiorą kursy :). W kwietniu zrobiłem 530 kursów w city , niekturym to jeszcze mało. Srednia za kurs ok 25zł. Bzdury co niekturzy opisują tylko poco?
W ile godzin
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fakt wczoraj też dostałem, ale przez długi czas była cisza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

pisał średnią 25zł czytaj z zrozumieniem. Nie jest możliwe że dostaje się kursy minimum 25zł. Naturalnie są kursy za 10zł i 60zł za 80 zł i 15zł.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

przychodzą dziś dostałem ponownie. Coś u Ciebie nie tak.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawe czemu od października nie przychodzą smsy o dużym ruchu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Dobre...

Komu ty tu bajki wciskasz? Czyli każde twoje zlecenie to min. 25 zł ? To chyba dla Ciebie idą zlecenia spod stołu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13

Wrzesień na czysto 7100zł 436 kursów
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

do grudnia prace znajdę :), ale dziękuje za propozycję

Inne tematy z forum

prawnik/ radca prawny odnośnie ZUS - szukam (21 odpowiedzi)

nie wiem czy dobry temat; czy ktoś może polecić prawnika,radca prawnego lub kancelarię...

Stres w pracy (36 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Życie za granicą to też nie bajka... (50 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...