Praca w Hurtowni Rokus

Witam czy ktoś może napisać jak wygląda praca w tej firmie? Często pojawia się ogłoszenie na stanowisko magazynier lub kierowca, nikt nie napisał nic złego ani dobrego na ich temat, a nie wiem czy warto tam wysyłać CV, lokalizacja mi odpowiada bo bym miał blisko. Jaką dają umowę? Czy od razu się ją dostaje czy najpierw jakieś zlecenie/dzieło? Czy w ogóle dają umowę? Czy jest jakiś socjal ile można zarobić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Praca w Hurtowni Rokus

Minimalna krajowa. Ogólnie praca w syfie.

Może rozwiniesz swoją opinię? Jakieś szczegóły o które zapytałem?
Może ktoś jeszcze się wypowie?

PIP powinien tam wpaść, to co mówią na rozmowach o pracę jest niepokojące. Praca dla zdesperowanych

bajzel jak u co drugiego polskiego prywaciarza

Rokus Łódź
Ludzie uważajcie na tą niby firmę .To jedne wielkie oszustwo ,nie płacą nad godzin ,praca w soboty ,nieraz w niedzielę oszukują na każdym kroku,inspekcja pracy powinna się zająć.Nie ma socjalu ,ludzie tyrają do późnych godzin nocnych.Na magazynie w zimę jest -10 stopni a latem + 40.Kierowcy robią po 1000 km jednego dnia ,bez diet, bez nad godzin.Auta przeładowane bardzo często nawet o 4 tony(zaznaczam BUSIKI rejestrowane na 3.5 tony).Realna pensja po przepracowaniu miesiąca to 3 zł na godzinę..........
Zarobki w tej firmie to 3 tysiące w 2 miesiące.Nie polecam.....

ps.Przez ostatni rok przemieliło się tutaj około 25 osób.95% zrezygnowało samo,masz już teraz miej więcej zarys co to za firma........
pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Praca za granicą, czy są sprawdzone oferty? (40 odpowiedzi)

Od paru dni szukam pracy za granicą. Ofert jest pełno ale jak szukam opinii o konkretnym...

jak znaleźć pracę bez znajomośći???? (63 odpowiedzi)

nie mam pojęcia juz co robić.....skonczyłam studia...nie mam doswiadczenia...ale też nie mam go...

Praca za granicą. Niemcy (9 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...