Praca w Lidl

Hej, mam pytanie czy któraś z Was pracuje może w lidlu?Chciałabym się dowiedzieć co nieco o warunkach pracy, i jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna czy są etapy czy kończy się na jednej rozmowie.Idę w poniedziałek na rozmowę i chciałabym być przygotowana co może mnie tam spotkać:)Z góry dzięki za info :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Praca w Lidl

czy juz przyjęli pracowników na Morenę?

dokładnie tak.

tzn kolejny raz? ty pracowalaś w lidlu i chcesz jeszcze raz pracowac?

czy ktoś z Was pracuje w Lidlu kolejny raz?

Jak masz L4 nie dostajesz premii, a w trakcie urlopu wypoczynkowego premia jest normalnie:)

jak jest z tą premią za obecność? w przypadku L4 albo urlopu(płatnego)?

moja zona narzeka pracuje 3 lata na cas okreslony co roku w tym roku maja zatrudnic na czas nieokreslony zobaczymy czy przedluza ale zastanawia sie czy nie zmienic prace np do biedronki mniejsza pensja ale normalnie konczy w lidlu czesto dluzej robi za nadgodziny nie wyplacaja zbijaja to wolnymi dniami i trzeba czesto tego pilnowac bo nie raz oszukali na papierosa zapomnij tylko na przerwie 15 min dziewczyny ktore tam robia ze wzgledu na zarobki potrafia rowniez zwolnic z pracy za zamala wydajnosc w pracy sprobuj a zobaczysz jak jest i to nie jest pewne czy w ym sklepie bedziesz robic moga cie wyslac do innego

w marcu jakos na poczatku nie ma problemu wyjsc do toalety przerwy normalnie puszczaja tylko nie wtedy kiedy pracownik chce mniej wiecej po 4 godzinach pracy .o dziecko sie nie mart nie maja nic przeciwko a na rozmowie pytaja o dojazd do pracy czy nie ma problemow

a i jeszcze ktoś wie jak pracuje się w sklepie na zaspie czy kierownictwo ok?

dziewczyny a jak ogólnie pracuje sie w lidlu czy jest problem żeby skorzystać z toalety czy pójść na przerwę zjeść co mówią jak cv składa kobieta mając dziecko , o co mniej więcej pytają na rozmowie kwalifikacyjnej i kiedy mniej więcej otwierają ten sklep na miszewskiego? będę wdzięczna za opinie

zatrodniaja na cały etat i na pół ale wtedy to sie chodzi do pracy na 4 do 8 i to wszystko doswiadczenie nie istotne wszystkiego cie nauczą wystarczy checi mniec

a myślisz że dziewczyna po liceum bez doświadczenia ma szanse się dostać? chęci do pracy jak najbardziej są, i wiesz może czy zatrudniają na 3/4 etatu ? bo ja jestem zielona w te sprawy i nie wiem nic :)

nie ma za co :)

dziękuje za pomoc, przeglądam ogłoszenia na trójmiasto i aż się dziwie ze nie widziałam :)

ze strony PUP:

PRACOWNIK SKLEPU

Układanie towaru, obsługa klienta, obsługa kas.

Numer stanowiska
134
Wymagane wykształcenie
-
Rodzaj umowy
Umowa o pracę na czas określony
Zmianowość
Dwie zmiany
Godzina rozpoczęcia pracy
06:00:00
Oferowane zarobki
brutto od: 2050.00 (Czasowy ze stawką miesięczną)
Dodatkowe informacje
WYMAGANIA: mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku, mile widziana obsługi kasy fiskalnej, mile widziana książeczka zdrowia, chęci do pracy. Praca od poniedziałku do niedzieli od 6.00-23.00 Praca na dwie zmiany. Miejsce pracy: Gdańsk-Orunia
Kontakt
Powiatowy Urząd Pracy w Gdańsku, Dział Pośrednictwa Pracy i Poradnictwa Zawodowego, pokój nr 28 (parter)

jeśli jesteś zainteresowana i jesteś osobą bezrobotną - radzę udać się do swojego doradcy, wpisze Cię na listę chętnych i dowiesz się kiedy jest spotkanie z pracodawcą/targi ;)

13.01 było do sklepu na Miszewskiego :] i ponoć było bardzo dużo ludzi (i z listy i spoza niej)

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/pracownik-sklepu-gdansk-ul-miszewskiego-w-temacie-maila-prosze-wpisac-miszewskie-ogl4546239.html

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/pracownik-sklepu-gdansk-morena-ogl4546271.html

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/ii-zastepca-kierownika-sklepu-tczew-w-temacie-maila-prosze-wpisac-tczew-iizks-ogl4546348.html

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/kierownik-sklepu-ogl4562629.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ogłoszenia na 3mieście się kłaniają :] było tez na stronie PUP Gdańsk (nie wiem czy teraz tez jest?)

hej wszystkim, jestem zainteresowana praca w lidlu tylko gdzie mogę znaleźć ogłoszenia? bo nie widziałam? nie wiem jest gdzieś ono w internecie czy znacie adres e mail gdzie wysłać aplikacje?
będę wdzięczna za pomoc

ok dzieki za rade postaram sie podejść

ok powodzenia w innych placówkach ale wiem z doświadczenia że jakbyś zaniosła osobiście to może być wpadła w oko kierowniczce

Inne tematy z forum

jak znaleźć pracę bez znajomośći???? (63 odpowiedzi)

nie mam pojęcia juz co robić.....skonczyłam studia...nie mam doswiadczenia...ale też nie mam go...

Wieczni poszukiwacze pracownika (315 odpowiedzi)

Ogłoszenia, które od kilku tygodni pojawiają się a mimo to odpowiedniego pracownika zatrudnić się...

Firmy z branży stoczniowej które należy unikać..... (49 odpowiedzi)

Witam wpiszcie tu teraz trójmiejskie firmy z branzy stoczniowej które należy unikać i...