Praca w Warsie

Jutro ma odbyć się rozmowa kwalifikacyjna na dworcu głównym w Gdyni. Kto się wybiera ? Trochę dziwne, że na dworcu i trzeba czekać aż podjedzie pociąg żeby porozmawiać z kierownikiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Praca w Warsie

Tak .Ty jedziesz do Gdyni.wsiadasz w kolejkę i rozmowa odbywa się do stacji Gdańsk Główny.
Przechodziłam przez to ,nie polecam .pracujesz od rana do nocy-DOSŁOWNIE. spisz na piętrowym "materacu tzw kozetce " w pociągu jest strasznie zimno , nie zostałam poinformowana ,że trzeba zabrać własną pościel i spałam pod śmierdzącym kocem w kurtce ,wróciłam z zapaleniem oskrzeli .rano jeszcze w piżamie paradujesz po kolejce i roznosisz gazety .wieczorną i nocną toaletę odbywasz w warsztacie kolejowym razem z pracownikami gdzie panuje totalny smród i brud .Pojechałam na tzw "weekend próbny " zapierdzielałam 16 godzin a nie zostało mi to wynagrodzone .
Powodzenia ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Aż tak ? Może jeszcze ktoś się wypowie co pracował ? Napisałem, żeby zobaczyć Wasze opinie. A na jakim kursie pracowałaś jeśli można spytać ?

trasa Warszawa .zapierdziel po 16 godzin dziennie ,generalnie strasznie ciężo z wózkiem który ledwo mieści się w przejściu taszczyć się po każdym wagonie a co dopiero przeprowadzić go przez złączenia lub klasę II bez przedziałów .

Wars, Wars wita was (ale nie przyszłych i obecnych pracowników)...i dyma ile wlezie :-(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

kolezanka robila wiem ze 2msc potem kontakt sie z nia urwal,ogolnie polecala robila po 24 godziny,mowila ze idzie wytrzymac gdyz w nocy malo ludzi kupuje napoje itp,mozna troche pogadac popisac smsy,i mowila cos ze moze bilet dostanie na kolejke darmowy a wyplate miala niby mega a przed pracowala jako p.kuchenna za 1500zl tyle co wiem,ludzie teraz sa bardzo delikatni lekki chlod i chorzy juz,a ona twarda babka umowe miala i talony niby,ale niewiem co z nią dalej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jestem zainteresowany pracą w warsie. mój mail : adam.gdaansk@gmail.com

Ja pracowałam,a raczej byłam na próbie to była trasa: Gdynia-Kraków-Gdynia. Jeździłam wózkiem bardzo ciężkie były przejazdy tym wózkiem miedzy wagonami(tam gdzie jest łączenie wagonów) ale najgorsi byli kolejarze,którzy potrafili wyzwac nas przy podróznych mówiąc jak mają sprawdzic bilety,kiedy podróżni mają dłonie zajęte kawą lub herbata.Gazety z rana roznosiło sie po wszystkich wagonach,a spanie zostało już opisane.Robiłam to za darmo na tzw próbę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...