Kazik - opinia (1) Profesjonalnie,ale jednocześnie niezwykle ciepło i empatycznie- Pani Kasia to... Kazik Marta - opinia (1) Korzystam z porad Pani Kasi od kilku miesięcy. Dzięki okazanej empatii,... Marta Karolina - opinia (1) Pani Kasia jest nie tylko wspaniałą terapeutką, ale też niezwykle miłą i... Karolina
Marcel - opinia (1) Z Panią Kasią widuję się od pięciu miesięcy z powodu bezsenności. Po nitce do... Marcel Alicja - opinia (1) Bardzo rzeczowa i kompetenta osoba, potrafi stworzyć luźną, ale sprzyjająca... Alicja Dorota - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Bardzo polecam. Dla mojego dziecka wystarczyło jedno... Dorota Szczerze polecam - opinia (1) Pani Kasia jest niezwykle ciepłą i empatyczną, a zarazem niesamowicie... Szczerze polecam Anna - opinia (1) Bardzo profesjonalne porady, duże zaangażowanie i empatia. Anna Paweł - opinia (1) Uczęszczam na terapię do dr Katarzyny od kilku miesięcy. Szczerze mogę ją... Paweł Filip - opinia (1) Rzeczowo, konkretnie bez marudzenia. Filip Paweł - opinia (1) Pani Katarzyna jest bardzo miła, czuć z jej strony zaangażowanie i troskę.... Paweł Artur - opinia (1) Pani bardzo wyrozumiała, widac zaangażowanie i brak zerkania na zegarek.... Artur Spławik - opinia (1) Jest to niesamowita osoba która jest Najlepsza i najwspanialsza :) Polecam... Spławik Kinga - opinia (1) Pani Katarzyna to profesjonalista w całym tego słowa znaczeniu. Spotykam się... Kinga Alicja - opinia (1) Moja terapia z Panią Dr. jeszcze trwa, ale widzę postępy w moim życiu.... Alicja Maciej - opinia (1) Terapię u Pani Kasi zacząłem 4 miesiące temu z powodu nawracających stanów... Maciej T.S. - opinia (1) Pani dr Katarzyna nawiązuje doskonały kontakt z pacjentem. Wzbudziła moje... T.S. Jagna - opinia (1) Terapia prowadzona przez Panią Doktor to najlepsza i najskuteczniejsza pomoc... Jagna Rzeczowo i profesjonalnie. (1) Czekalem zaledwie kilka dni na wolny termin. Pani usmiechnieta, podchodzi do... Pano Zadowolona pacjentka (1) Bardzo serdecznie polecam. Pani Doktor kompetentna, zaangażowana, pomocna,... Dorota