Marcel - opinia (1) Z Panią Kasią widuję się od pięciu miesięcy z powodu bezsenności. Po nitce do... Marcel Alicja - opinia (1) Bardzo rzeczowa i kompetenta osoba, potrafi stworzyć luźną, ale sprzyjająca... Alicja Dorota - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Bardzo polecam. Dla mojego dziecka wystarczyło jedno... Dorota
Szczerze polecam - opinia (1) Pani Kasia jest niezwykle ciepłą i empatyczną, a zarazem niesamowicie... Szczerze polecam Anna - opinia (1) Bardzo profesjonalne porady, duże zaangażowanie i empatia. Anna Paweł - opinia (1) Uczęszczam na terapię do dr Katarzyny od kilku miesięcy. Szczerze mogę ją... Paweł Filip - opinia (1) Rzeczowo, konkretnie bez marudzenia. Filip Paweł - opinia (1) Pani Katarzyna jest bardzo miła, czuć z jej strony zaangażowanie i troskę.... Paweł Artur - opinia (1) Pani bardzo wyrozumiała, widac zaangażowanie i brak zerkania na zegarek.... Artur Spławik - opinia (1) Jest to niesamowita osoba która jest Najlepsza i najwspanialsza :) Polecam... Spławik Kinga - opinia (1) Pani Katarzyna to profesjonalista w całym tego słowa znaczeniu. Spotykam się... Kinga Alicja - opinia (1) Moja terapia z Panią Dr. jeszcze trwa, ale widzę postępy w moim życiu.... Alicja Maciej - opinia (1) Terapię u Pani Kasi zacząłem 4 miesiące temu z powodu nawracających stanów... Maciej T.S. - opinia (1) Pani dr Katarzyna nawiązuje doskonały kontakt z pacjentem. Wzbudziła moje... T.S. Jagna - opinia (1) Terapia prowadzona przez Panią Doktor to najlepsza i najskuteczniejsza pomoc... Jagna Rzeczowo i profesjonalnie. (1) Czekalem zaledwie kilka dni na wolny termin. Pani usmiechnieta, podchodzi do... Pano Zadowolona pacjentka (1) Bardzo serdecznie polecam. Pani Doktor kompetentna, zaangażowana, pomocna,... Dorota Owocna terapia (1) Tak jak nasze 10 letnie malzenstwo stracilo swoj blask sprzed lat ,Pani... ricardo.r POLECAM (1) Razem z partnerem jesteśmy już po kolejnych spotkaniach (pierwsze wspólne,... EwaM Skuteczna pomoc (1) Pani Katarzyna pomogła mi rozwiązać wiele problemów z którymi zmagałem się od... Tomasz