Owocna terapia (1) Tak jak nasze 10 letnie malzenstwo stracilo swoj blask sprzed lat ,Pani... ricardo.r POLECAM (1) Razem z partnerem jesteśmy już po kolejnych spotkaniach (pierwsze wspólne,... EwaM Skuteczna pomoc (1) Pani Katarzyna pomogła mi rozwiązać wiele problemów z którymi zmagałem się od... Tomasz
Jarek - opinia (1) Szukałem pomocy u osoby, która nie będzie rzucała regułkami z książki i na... Jarek Polecam w 100% (1) Pani Doktor bardzo mi pomogła, gdy miałam stany lękowe. Spotkania umożliwiły... kobieta polecam w 100% (1) Polecam. Pani Kasia bardzo mi pomogła. Super. Aga bardzo polecam (1) Pierwszy raz poczułem, że terapeuta chce mi pomóc a nie doszukiwać się... Piotr cieszę się, że znowu przyjmuje prywatnie (1) Ze wsparcia pani psycholog korzystałem jeszcze przed przerwą w prowadzeniu... Maciej zdecydowanie! (1) Pani Katarzyna jest rzadko spotykanym profesjonalistą. Ma wiedzę,... Halina Godny polecenia specjalista (1) Wnikliwy obserwator i słuchasz. Oprócz wrażenia profesjonalizmu, odczuwa się... Ewa zdecydowanie polecam! (1) Zdecydowanie polecam gabinet Pani Katarzyny. To przede wszystkim niezwykle... wdzięczna klientka AK - opinia (1) Kompetentna i mila obsluga. Pani Katarzyna skalnia do przemyslen nad wlasnym... AK porada w bardzo delikatnej sprawie (1) Uzyskałam odpowiedzi na nurtujące mnie zapytania dotyczące mojej sytuacji i... mf GORĄCO POLECAM (1) Ja i mój partner mieliśmy trochę obaw co do młodego wieku Pani Kasi, ale już... Olga NAPRAWDĘ ŚWIETNA SPECJALISTKA (1) Szukała porad u kilku specjalistów w różnych miastach . Po długim czasie gdy... Jola Naprawde warto :) (1) Byłem pierwszy raz i szedłem z lękiem, ale się przełamałem. Pani Kasia... Łukasz warto! (1) Bardzo miła obsługa, profesjonalne usługi, naprawdę polecam! Agnieszka Zdecydowanie polecam Panią Kasię (1) Z pomocy Pani Kasi skorzystałem w wyniku perypetii rozwodowych, odbyliśmy... Walczący Ojciec Poszukiwania siebie (1) Szedłem z lękiem. Nie do końca wiedziałem w czym i gdzie tkwi kłopot (to nie... Mateusz POLECAM (1) Moje doświadczenia z kontaktów z psychologami były raczej nieciekawe. Gdy... 45 latka z Gdańska