jarosław - ocena (1) najlepsze w 3miescie jarosław Janek - ocena (1) Świetne sushi, zawsze świeże. Obsługa na najwyższym poziomie Janek EmbeddedSystems.Do - ocena (1) Jeśli chcesz wprowadzić niezapomniane doświadczenie w swojej organizacji i... EmbeddedSystems.Do
Janusz Skóra-Cichowski - ocena (1) Jeśli Sushi w Gdyni to tylko Jerry Ruko !! Od ponad 5 lat mam niezwykłą... Janusz Skóra-Cichowski Ania SC - ocena (1) Niepowtarzalne najlepsze sushi nie w Trojmieście, ale jakie jadłam kiedykolwiek. Ania SC Rafał - ocena (1) Pomysłowo ale bez zbędnego szaleństwa w postaci paciania po wszystkim... Rafał Ola - ocena (1) Zawsze świeże i na czas. Przemiła obsługa. Ola Mark - ocena (1) Najlepsze sushi w Gdyni. Duże porcje. Bardzo dobry tatar ze śledzia pierwszy... Mark Hanna - opinia (1) Korzystamy regularnie - zawsze ta sama wysoka jakość. Dużo ryby, mało ryżu,... Hanna Asia - opinia (1) Zaskakujaca dobra jakość.polecamy.super od syna i synowej:) Asia Aga - opinia (1) Najlepsze sushi w Trójmieście Polecam Aga Jędrzej - opinia (1) Super jedzenie, ogromny plus za szybki dowóz Jędrzej Marcin - opinia (1) Jedzenie świeże i smaczne, szybki dowóz, polecam! Marcin Kasia - opinia (1) Najlepsze sushi!!!! Zamawialiśmy prawie ze wszystkich restauracji sushi w... Kasia Darek - opinia (1) Pychota. Bez wątpienia najlepsze Shushi . Pięknie podane. Zamawialiśmy... Darek Basia - opinia (1) O mamo! Najlepsze sushi jakie jadłam. Pięknie podane, świeże i duże kawałki. Basia Kacper - opinia (1) Bezapelacyjnie najlepsze sushi w mieście. Przystępne ceny i najlepsza jakość. Kacper Sebastian - opinia (1) Polecam, duze rolki i dostawa przed czasem. Jestem mile zaskoczony swiezoscia... Sebastian PaulinaWK - opinia (1) Obłędnie pyszne sushi! Najwyższa jakość składników i wykonania. Polecam... PaulinaWK J. - opinia (1) Bardzo dobre sushi. Zestaw przywieziony wcześniej niż pokazywał zegar.... J.