Pracownia Urody

Salony kosmetyczne

Gdynia, gen. Mariusza Zaruskiego 8U/3

Moja twarz jest super (1) Pani Monika to kobieta która potrafi zdziałać cuda z cerą. Wszystkim... Karolina Świetny salon (1) Jetem stałą klientką choć niezbyt regularną, ale wracam do tego gabinetu... Krystyna Wizyta w salonie (1) Moje drogie Panie ktore czytacie ponizsza opinie.Jest wiele salonow... Michalina
Polecam (1) Miła atmosfera, profesjonalne podejście, zawsze mogę liczyć na poradę i... Monika Przykro mi - ale odradzam. (2) Zacznę od tego, że po raz pierwszy wystawiam negatywną opinię jakiejkolwiek... Była klientka Basia - opinia (1) Najlepsza kosmetyczka na Chwarznie. Basia Serdecznie polecam! (1) Po raz kolejny byłam u Pani Moniki i się nie zawiodłam. Pełen profesjonalizm.... Ewelina SZCZERZE POLECAM! (1) Polecam Gabinet Pani Moniki Masewicz- trafilam tam przypadkiem rok temu i... Kasia R. Czar i profesjonalizm (1) U Pani Moniki korzystam regularnie z zabiegów na twarz i stopy, a w... Kasia Polecam! (1) Salon kosmetyczny godny polecenia. Indywidualizacja każdego klienta. Pani... Ewelina Szczerze polecam! (1) Bardzo fajny, kameralny gabinet, profesjonalna obsluga, czysto i... emiliah Polecam!!!! (1) Pełen profesjonalizm, znakomity dobór zabiegów do typu skóry, kameralna... Brygida POLECAM (1) Pracownia Urody jest najlepsza !! Wspaniała i profesjonalna obsługa, świetne... Justyna Magda - opinia (1) Polecam serdecznie zabieg odzywczy na twarz firmy Massada w Pracowni Urody... Magda POLECAM (1) Bardzo miła sympatyczna oraz profesjonalna obsługa.Duża wiedza oraz duża... karolina Warto odwiedzić :) (1) Trafiłam do Pracowni Urody przypadkiem, ale zostałam na dłużej i wracam tam z... Basia Gorąco polecam!!! (1) Świetny salon, zarówno pani Monika jak i pani Ilona to profesjonalistki w... Małgorzata Pracownia URODY na 6 !!!! (1) Miałam przyjemność skorzystać z usługi pani Ilony (za namową mojej koleżanki)... Judyta Coś dla ciała i ducha (1) Pani Monika jest ciepłą i bardzo serdeczną osobą. Swoją pracę wykonuje bardzo... Emilia - opinia chwile relaksu w gabinecie Pani Moniki - godne polecenia (1) Z usług kosmetycznych korzystam regularnie od roku. Jestem ogromnie... Marta