Pracownia Fryzjerska

Fryzjerzy

Gdańsk, ul.Grunwaldzka 99/101

Polecam (2) Korzystam z usług pracowni już od roku i zawsze jestem zadowolona, 1 cm to... Kredkowska Uzupełnienie (1) Podaję punktacje do mojej poprzedniej wypowiedzi.Polecam usługi fryzjerskie... Anna Wierna od wielu lat klientka (1) Moje włosy lubią panią Sylwię za profesjonalizm, dobre kosmetyki i inwencję... Anna
Najlepszy fryzjer w Trójmieście! (1) Fryzjer na 6! Przemiła atmosfera i mega profezjonalizm! Pani Ela to najlepsza... Magda Warto tu wracać (1) Przemiła obsługa, która zawsze trafnie doradzi, w jakiej fryzurze będzie mi... Krystyna Wolska Profesjonalny salon z miłą atmosferą (1) Jestem z przerwami Klientem Sylwii od 16 lat. Próbowałem wielu innych miejsc... Roman Najlepsze miejsce w Trójmieście (1) Zdecydowanie polecam. Jestem stałym klientem i nie boję się, że cokolwiek z... Łukasz Korzystam.... (1) ....z usług Pani Sylwii od lat. Fryzjerka doświadczona, nie robi rewolucji... Jola Gorąco polecam (1) Profesjonalne, dokładne, rzetelne, do tego sympatyczne - tyle o personelu.... Ala super!!! (1) Ja również chodzę do pani Sylwii i zawsze po wizycie wychodzę szczęśliwa.... J Profesjonalna obsługa, odpowiednie ceny. (1) Polecam wszystkim strzyżenie męskie. Stały Klient Gorąco polecam! (1) Chodzę do szefowej Sylwii już od ok. 3 lat...i nie zmienię jej na żadną inną... Kasianna Pracownia - idealna nazwa, strzał w 10 (1) W Pracowni strzyże Sylwia. Piękna blondynka o niskim, zmysłowym i lekko... Rafał Polecam (1) bardzo dobra atmosfera i wykonanie również! Anna Wyszkowska Polecam, naprawdę. (1) Panie fryzjerki, kosmetyczka - są przyjemne, atmosfera rodzinna (aż za).... BBB SIEDZIBA (2) byłam na Batorego 43 wczoraj i zamknięte na cztery spusty!!! A lubiłam tam... Magda Hołd dla pani Sylwi (1) To najlepszy salon fryzjerski, do jakiego chodziłam do tej pory. Pani Sylwia... Ania nie polecam! (1) Zdecydowanie nie polecam!! Pracownię poleciła mi koleżanka, która korzysta z... rozczarowana jedna z sylwek :) - opinia (1) w poniedzialki czesto mamy zamkniete ale bez nerwow numer do pracowni jest... jedna z sylwek :) ZMIENIONY ADRES (1) pracownia razem z sylwiami zostal przeniesiony na batorego 43 :) gdyby ktos... jedna z sylwek :)