Robert - ocena (1) Masakra nie polecam Robert Kamil - ocena (1) Polecam! Świetny projekt! Kamil Zuzanna - ocena (1) Niewielki salon wydaje się dużo większy, niż jest w rzeczywistości. Pomimo... Zuzanna
Kuba - ocena (1) Pomysł jaki dostałem na aranżację pokoju jest bardzo ciekawy. Polecam Pana... Kuba Adam - ocena (1) Projekt jak i wykonanie podwieszanego sufitu do salonu, zrobionego z... Adam Damiantiger - ocena (1) Bardzo wysoka jakość wykonanych mebli. Pełen profesjonalizm, zdecydowanie... Damiantiger Mag. - ocena (1) Polecam, szybko wymierzone i wykonane Mag. Adam - ocena (1) Świetnie wykonany projekt! Polecam w 100% Adam Łukasz - ocena (1) Doświadczyłem ostatnio kontakt z firmą, i bardzo polecam, meble na wymiar... Łukasz Malwina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług, przemiła obsługa! Bardzo polecam! Malwina Karolina Janecka - ocena (1) Potrzebowałam regały na książki do jednego z pokoi. Pan Sławek przeszedł... Karolina Janecka Leszek - ocena (1) Widać gołym okiem, że to, co robisz, jest Twoja pasją i wkładasz w pracę nie... Leszek Leszek - ocena (1) Widać gołym okiem, że to, co robisz, jest Twoja pasją i wkładasz w pracę nie... Leszek Basia - opinia (1) Meble zamontowane z niewielkim poślizgiem. Po ich umyciu z pyłu wyszły na jaw... Basia Wieśka - opinia (1) meble dobrze wykonane ,długie terminy Wieśka Niezadowolona klientka - opinia (3) Właściciel tej firmy jest niepoważnym człowiekiem. Od momentu kiedy miał... Niezadowolona klientka Jolanta - opinia (2) Meble zamawialiśmy jeszcze w punkcie na Kowalach. Miałam do wyboru meble... Jolanta Magda - opinia (1) Tragedia w czystej postaci, wszystkie pozytywne opinie to stek kłamstw, w... Magda Aleksandra - opinia (1) Projekt kuchni bardzo szybko wykonany, bardzo fajna jakość mebli i kontakt z... Aleksandra Aleksandra - opinia (2) wszystko super , meble i projekt , pozdrawiamy i polecamy Aleksandra