Praktyka

Najbardziej denerwuje mnie w Carusku to, ze dana godzina jazdy nie jest wykorzystywana efektywnie. Ma sie jezdzic 60 min a jezdzi sie 45 do 50!!! Na 30 godzina łatwo policzyc ile sie traci. Placimy dosyc drogo za caly kurs a przycina sie nas na kazdym kroku. Instruktorzy maja jak najbardziej prawo do przerwy, ale dlaczego maja ja wtedy kiedy powinni spedzac czas z nami na drodze? I nie sa to pojedyncze przypadki. Wstarczy zjawic sie na parkingu multikina 10 min przed pelna godzina a wszyscy stoja przy stacji benzynowej i pala papierosy. Kto mi zwroci za ten czas ktory stracilem na ich przerwach? Dlaczego ja mam za to placic? Dodatkowa godzina w Carusku kosztuje 45 zl!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odpowiedź obiektu:

Drodzy Państwo
Ośrodek Szkolenia Kierowców Carusek uważam za wyjątkowy, ale nie dlatego,że jest doskonały, (nie ma doskonałych ośrodków, instruktorów ani kursantów), ale dlatego, że wszelkie zażalenia czy reklamacje (nie ma ich na szczęście wiele, co potwierdzają poniższe bynajmniej, nie jak ostatnia anonimowe opinie),rozpatrujemy na korzyść naszych klientów. Warunek jest jeden - należy o swoich wątpliwościach poinformować kierownictwo ośrodka nie przez portal - aninimowo, ale osobiście. Bez tego można sobie ponarzekać, a to ze względu na anonimowość jako mało wiarygodne, trafia w próżnię.
Drogi autorze powyższej opini
Po otrzymaniu jej pięć dni temu napisałem do Pana maila(jedyny kontakt i nawet nie wiem czy rzeczywiście był Pan naszym kursantem), w którym zaproponowałem zadośćuczynienie w postaci pięciu dodatkowych jazd, na nasz koszt, za rzekome przycinanie, jak to Pan określił, jazd, celem palenia papierosów (nawiasem mówiąc na 20 instruktorów pali dwóch może trzech). Do dziś nie mam od Pana żadnej odpowiedzi, więc sorry, ale opinę Pana muszę potraktować jako złośliwy żart i stanowczo zaprzeczam jakoby jazdy u nas trwały 45 minut. Jeśli jest Pan z konkurencji to bardzo prosze nie fundować nam i czytelnikom, naszym kosztem, polskiego piekła, tylko radzę wziąć się do roboty i własną ciężką pracą wykuwać swój sukces. Zaręczam, że to dużo bardziej satysfakcjonujące, niż wypisywanie nie prawdy. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0