Polecam ze względu na doświadczenie i fachowość (1) Współpracuję od lat z farbiarnią głównie jako firma, ale również prywatnie... Michał TO JEST ŻART A NIE PRALNIA I FARBIARNIA (2) OBSŁUGA OPRYSKLIWA A JEŚLI CHODZI O FARBOWANIE RZECZY TO NIE POROZUMIENIA... MARCIN Profesjonalne (1) Najlepsza pralnia, z jaka miałam do czynienia. Moje dywany przychodzą do... Pashima
zadowoleni (1) moja firma współpracuje już prawie piętnaście lat nigdy nie mieliśmy... Piotr Kpina!!! (3) Wczoraj odebraliśmy dywan z niniejszej "pralni". Koszmar! Dywan wyglądał... WK To chyba jakieś żarty? (1) Garnitur męża ma dalej dwie wielkie plamy po winie, choć Pan obiecał je... Magdalena NACIĄGACZE!!!! (1) Pralnia rodem z PRLu. To oni robią Ci łaskę, że u nich pierzesz, odzywają się... Gosia Rozczarowanie (1) Niestety, ale dywan, który oddaliśmy do czyszczenia był w dużo gorszym stanie... J. Anna Chyła - opinia (1) Miła i rzeczowa obsługa.Bardzo dobre i terminowe wykonanie.Korzystałam z... Anna Chyła Obsługa (1) Zostałem bardzo króciutko obsłużony: "radź se Pan sam" sweterek niepoważne traktowanie klienta (1) Zależało mi na zafarbowaniu kurtki na zimę. Sprzedawca powiedział, że do... Dawid Regulski Polecam (1) Z Farbiarni Kameleon korzystałam już kilkakrotnie. Zawsze oddawałam tam... Karolina- zadowolona klientka