Paula - opinia (1) Serdecznie polecam! Profesjonalnie i szybko! Paula Dorota - opinia (1) Jestem mega zadowolona, profesjonalna i miła obsługa, polecam. Dorota Martyna - opinia (1) Wszystko na plus! Serdecznie polecam! Martyna
Jarek - opinia (1) Korzystam z usług pralni regularnie, profesjonalna obsługa, przemiła obsługa.... Jarek Wiesław P. - opinia (1) Pralnia godna polecenia. Pranie czyste i pachnące. Jakość w rozsądnej cenie -... Wiesław P. Gosia P. - opinia (1) Pralnia solidna, szybka usługa bez wychodzenia z domu. Miła obsługa. Polecam... Gosia P. Bufon - opinia (1) Wyprane szybko i w bardzo dobrej cenie. Solidna robota, polecam! Bufon Magdalena Kropiwiec - opinia (1) Polecam super jakość i obsluga. Jestem mile zaskoczona. Magdalena Kropiwiec Beata - Gdańsk ul. Długie Ogrody - opinia (1) Profesjonalna obsługa. Polecam serdecznie. Beata - Gdańsk ul. Długie Ogrody Annka - opinia (1) Bardzo polecam! Fantastyczna obsługa, Usługa wykonana szybko i solidnie w... Annka Justyna - opinia (1) Korzystałam z usług kilku pralni w Trójmieście, ale ta zdecydowanie wygrywa.... Justyna Maciej - opinia (1) Kulturalna, profesjonalna obsługa. Szybko, tanio i solidnie. Zdecydowanie... Maciej Tomasz G. - opinia (1) Korzystam z usług pralni od ponad roku. Jestem bardzo zadowolony z... Tomasz G. Domi - opinia (1) Korzystam od 2 lata z usług pralni w Gildii. Zawsze wszystko dopiorą i... Domi Agn. - opinia (1) Jasny dywan, pokrowiec na materac na łóżko doczyszczone idealnie Magiel i... Agn. Polecam (1) Już myślałem, że garnitur będę musiał wyrzucić z powodu bardzo ciężkich... Marek Jestem zadowolona :) (1) Korzystałam z usług pralni w Gildii kilka razy. Za każdym razem byłam... Arleta Fatalna pralnia (1) Pralnia jest fatalna, z bardzo prozaicznej rzeczy. Przyjmuja zbyt duzo... Tomasz Najlepsza Pralnia w Trójmieście !!! (1) Wreszcie po testowaniu usług różnych pralni znalazłam idealne rozwiązanie dla... Ewa B. Fatalna pralnia (1) Drugi raz z rzędu odebrałam pościel z białymi zaciekami i oblaźniętą... Katarzyna