Aga Zalewska - ocena (1) Bardzo polecam firmę Pranie u Piotra drugi raz jestem bardzo zadowolona z... Aga Zalewska Anna - ocena (1) Profesjonalnie wykonana usługa, godna polecenia. Anna Kasia Ch - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Szczerze polecam usługi Pana Piotra. Moje kanapy... Kasia Ch
Edyta - opinia (1) Profesjonalnie wykonane pranie tapicerki. Edyta Franek - opinia (1) Wyprana kanapa jest czysta i pachnąca. Zdecydowanie polecam! Franek Piotr z Pustek - opinia (1) Profesjonalnie, miło i kulturalnie. Usługa prania kanap wykonana na... Piotr z Pustek Robert - opinia (1) Profesionalizm, jakość, wydajność, sumienność w wysokiej klasie. Jestem... Robert Dorota - opinia (1) Została wyczyszczona tapicerka kanapy i foteli. Pan przyjechał na czas,... Dorota Karol - opinia (1) Wyprana tapicerka i dywan wyglądają jak nowe. Wszystko świeże i pachnące.... Karol Miłosz - opinia (1) Jestem stałym klientem tej firmy. Tym razem zleciłem wypranie narożnika i... Miłosz Marzena - opinia (1) Szybko, sprawnie, profesjonalnie, zapach wymiocin z dywanu zniwelowany.... Marzena Piotr - opinia (1) Kanapa czyściutka i udało się usunąć zapach psa. Dywany jak nowe, wszystko... Piotr Monika - opinia (1) Wyprana kanapa i fotele wyglądają jak nowe! Pełen profesjonalizm, serdecznie... Monika Kasia - opinia (1) Z usług pana Piotra korzystaliśmy już trzy razy. Za pierwszym razem było to... Kasia