Miłe zaskoczenie (1) Wcześniej korzystałam z usług innej firmy i niestety byłam BARDZO zawiedziona... Joanna Jesteśmy zadowoleni (1) Wykładziny i krzesła konferencyjne w Naszej firmie zostały wyprane bardzo... Darek profesjonalnie! (1) Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Kanapa pięknie umyta, krzesło obrotowe... Mirai
nie spodziewalem sie (1) ze metoda ekstrakcyjna jest taka dobra. Polecam do domu i do firmy Jurek polecam (1) Wykładzina w biurze jak nowa, czyszczenie przebiegło bez problemów Janusz Bardzo dobrze (1) Kanapa i fotele wyczyszczona idealnie, miło i profesjonalnie, polecam jak... Piotr Super! (1) Najwyższa Izba Kontroli donosi, ze ten obywatel o medal się prosi! Uczciwy,... deexter1 Pozytywnie (1) Solidna firma,uśmiechnięty człowiek!!Wnętrze mojego samochodu jak nowe,a... Jurek Pozytywnie (1) Samochód oraz wykładzina jak nowa, polecam usługi Pana Darka. Sebastian Szybko i profesjonalnie! (1) Szybko, profesjonalnie miła obsługa! Dywan i kanapa jak nowe! Dziękuję i... Kasia Sz. Pozytywnie (0) Samochód oraz wykładzina jak nowa, polecam usługi Pana Darka. Sebastian