Prawdziwe perfumy

Gdzie można zakupić prawdziwe perfumy? Są jakieś sklepy stacjonarne? Czy internet, ściąganie zza granicy.
Zależy mi na trwałości - czyli po porannym zastosowaniu, aby były wyczówalne do wieczora.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lubie zapachy, które są korzenne w bazie ale również mają świeże nuty. Takie chyba odpowiadają mi najbardziej. NIedługo swoją droga zbliżaja sie urodziny mojego faceta i chciałabym mu sprezentować coś porządnego.
Do wydania na zapach mam 200 zł. Co polecicie w tej cenie?

Dwa zapachy:
Azarro Chrome - osobiscie podobają mi się bardzo chociaż trwałośc jest taka sobie bo max 3 godziny co jak na tak świeży zapach nie jest w sumie złym osiągnięciem
Love&Desire - są to perfumy z feromonami, ale osobiście używam ich na co dzień ponieważ podobają mi się i są takie jak opisałaś. Dośc mocne ale generalnie świeże. Trwałość jedna z lepszych z jakimi miałem do czynienia bo trzymają się na ciele do kilku godzin. Na ubraniach można wyczuć je jeszcze przez 2-3 dni. Pisze jednak o tych w ciemnej butelce bo są również w jasnej butelce, ale te nie są tak mocne.

W Niemczech Holandii Szwecji itd

Tam mają lepszą jakość..
W Polsce Rumuni Bułgaria itd idzie trzeci sort.

Eee... nie jestem pewna czy chciałabym mu kupować zapach z feromonami

Na polskim rynku mamy wody toaletowe i perfumowane, te drugie są lepszej trwałości. W Internecie można kupić też koncentraty, ale są bardzo drogie i małe pojemności.

Spokojnie, wszystko zalezy od podejścia. Feromony nie są używane jedynie do podrywu ale jest to po prostu zapach, który może się podobać bardziej. Mi się to przydaje czasami w robocie ponieważ zauwazyłem,ze podejście innych osób do mnie zmienia się na bardziej pozytywne (szczególnie w kontaktach z klientami).

Inne tematy z forum

Wrażliwa skóra twarzy (56 odpowiedzi)

Jaki żel do mycia twarzy skóra wrażliwa będzie najlepszy? A może coś innego np.jakieś mleczko?...

Przedwczesny wytrysk (3 odpowiedzi)

Często mam tak, że jak poznam jakąś fajną laskę, dochodzi do czegoś więcej to mam duży problem z...

rehabilitacja NFZ (20 odpowiedzi)

czy ktoś się orientuje, czy gdziekolwiek w Trójmieście jest szansa na rehabilitację z NFZ ?