Polecam (1) Korzystam z usług salonu od zeszłego roku i nie zamierzam tego zmienić!:)... Agnieszka Polecam polecam polecam !!! (1) Polecam serdecznie salon urody Prestiż. Miła i co najważniejsze profesjonalna... Natalia Zadowolona! (3) Jestem bardzo zadowolona z zabiegow ultra duet w waszym salonie. Mam... Dorota
Groupon na depilacje (3) Jakiś czas temu wykupiłam groupon na 3 sesje depilacji laserowej. Mam już... karin Depilacja Light Sheer (2) Przygode z depilacją rozpoczełam ponad rok temu i teraz po serii zabiegów i... Beata Studio PRESTIZ GDANSK (1) STANOWCZO ODRADZAM ZABIEG LASEROWY!!! Zakupilam na gruponie 3 zabiegi i kazda... kasia Depilacja z grupona- nie polecam (1) Prawie 2 lata temu skorzystałam z oferty, w zakupionym pakiecie były 3... Sylwia Depilacja laserem (1) Zdecydowanie polecam depilację laserem light sheer duet. Cena była tak... Mm POLECAM (2) dziś byłam na depilacji laserowej. Pani kosmetyczka bardzo miła i... K&C POLECAM!!! (1) Pani Marta jest przesympatyczna, rzęsy przedłuża bardzo skrupulatnie i... Anka POLECAM (1) Już czas najwyższy się wypowiedzieć, jako że do salonu uczęszczam regularnie... Kasia SUPER PROFESJONALNE STUDIO !!! (1) Moja historia ze sudiem PRESTIŻ zaczela sie jak rozpaczkiwie szukalam pomocy... Wiola super miejsce (1) świetna obsługa, rzetelna informacja, atrakcyjna oferta, pełen... Dagmara Polecam wszystkim ! (1) Pierwszy raz przyszłam z gruponem, a potemi zostałam stałą klientką. Wszystko... Beata Ślusarek Dziekuję (1) Korzystałam z masażu i manicure w ramach grupona.Bardzo szczegółowy wywiad... zadowolona klientka wizyta z kuponem Grupon (1) Lubię korzystać ze SPA, czasami jednak brakuje mi rzetelnych opinii nt.... ajeh Firma godna polecenia:) (1) Juz po raz kolejny skorzystalam z uslugi manicure hybrydowego i muszę... kamila POLECAM! (1) Po raz kolejny skorzystałam z zabiegu depilacji laserowej i po raz kolejny... Dzolanta Polecam! (1) Jestem stałą klientką salonu. Dotychczas skorzystałam z zabiegów depilacji... K8 szybko, sprawnie, profesjonalnie - polecam (1) ostatnio po raz kolejny skorzystałem z usług tej firmy i po raz kolejny byłem... Jacek