Marta - opinia (1) Polecam lekcje języka francuskiego z Anią Najbar! Wraz z mężem zaczęliśmy od... Marta Magda - opinia (1) Serdecznie polecam lekcje z Panią Anią. Dużo wiedzy i dyscypliny, sympatyczna... Magda Kaja - opinia (1) Pani Ania jest świetną nauczycielką - dzięki niej nauka jest niezwykle... Kaja
Jez_anna - opinia (1) Polecam naukę z Prêt-à-parler. Pani Anna prowadzi zajęcia w sposób... Jez_anna Agata - opinia (1) Ania jest profesjonalistką. Nie narzuca podręcznika, słucha potrzeb ucznia i... Agata Polecam (1) Profesjonalna i sympatyczna szkoła. Jestem jej uczniem - kolejny rok. Polecam. Darek Magnifique! (1) Pani Ania to bardzo kompetentny nauczyciel a przy tym przesympatyczna osoba.... Gabriela Super (1) Wysoki poziom, taki, który pozwala na start do studiów II stopnia z... Julia S Nauka francuskiego (1) Jestem bardzo zadowolona z zajęć z p. Anią. Zajęcia prowadzone w ciekawy... Emilia Just the right person (1) Ms Anna is the polish teacher who can teach you french even in english if... W Świetny nauczyciel (1) Uczę się w pracowni językowej Pret-a-parler już 2 lata i cieszę się, że... Marek mega dobre zajęcia :) (1) jak dla mnie rewelacja! zajęcia bardzo rozwijające i co najważniejsze nawet... Blaise profesjonalnie (1) Polecam. Lektorka wymagająca, kompetentna, widać ze kultura francuska nie... Agnieszka nic dodać! (1) z przyjemnością oszczędzę sobie fatygi podpisując się pod laurkami jakie już... alan Nauczyciel Anna (1) Nauczyciel świetny pod każdym względem: kompetentny, skuteczny, wymagający,... Beata Excellent! (1) Byłam uczennicą pani Ani przez 3 lata i był to cudowny czas....Poznałam nie... Aneta Francuski (1) Sympatyczne, czyste i ciepłe miejsce z niezbędnym sprzętem. Profesjonalna... Zidane Aneta M. - opinia (1) Mój 6-letni syn korzystał z usług lektorki przez dwa lata. Chodził tam z... Aneta M. Rewelacja! (1) Uczęszczam na zajęcia od około roku i przez ten cały czas jestem zachwycony... Blazej