Prezent dla 3 latka -chłopiec

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Nie mam pojęcia co kupić synkowi na 3 urodzinki,ma w sierpniu ale już zaczynam myśleć czasu niby jeszcze sporo zostało ale już zaczynam o tym myśleć ,hulajnogę dostał pod choinkę,rower dostanie za zająca ,macie może jakieś pomysły ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Prezent dla 3 latka -chłopiec

ja od wieku 3 lata brałam syna do sklepu i wybierał na urodziny sam prezent od nas :-) oczywiscie coś tam sugerowałam ale frajdę miał ogromną z tego... czasem tez fajne jest dać coś nie materialnego czyli np. wyjście do kina połączone z lodami, spacerem,
Powiem szczerze , ze im dalej w las tym gorzej wymyślić coś fajnego do kupienia , dzieciaki mają zazwyczaj sporo zabawek i zaczynają sie schody z każdymi kolejnymi urodzinami.

No właśnie zabawek nie chce mu kupować bo jest na chwilę i w kąt idzie (poza tym nie jestem zwolenniczką kupowania zabawek) na strychu mam spory wór takich co się nie bawił jakiś czas ,niedługo zrobię zmianę pochowam aktualne i zniosę tamte ,a w ogóle na zabawki nie mam miejsca ,Faktycznie chyba zrobię tak jak piszesz jakąś frajdę całodzienną,a najlepiej jak bym mu kupiła tramwaj (ale taki "normalny")bo je uwielbia ;p ,teraz najlepszą zabawką dla niego jest sznurek,jakieś pudełko ,kijek,mop,miotła i rura od odkurzacza więc zabawki przegrały z prostymi "narzędziami"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To tez zależy od zainteresowań dziecka..Ja naszemu kupiłam duze zabawki na dwór,do piasku.Np. dużą koparke i wywrotke..w domu ma traktor (też duży)...No my mieszkamy na wsi takze nie mamy placu zabaw,także dziadkowie złożyli sie na ślizgawkie i mąż zbudował mu taki mini plac zabaw,w tym roku zrobimy do tego huśtawkie (bo domowa jest juz za mała)...No mąż też ma bujną wyobrażne takze mamy wilele pomysłów a żeby nie dawać mu tego na codzień to rozdzielamy to na jakieś urodziny,święta.Podobaja mi sie też zabawki edukacyjne,jakieś gry,maty itp.Możliwości jest sporo...tylko trzeba pokombinowac :)

Moge jeszcze dopisać że mój smyk uwielbia puzzle,różne układanki...I jak każdy dożuca do swojego prezentu puzzle to jest w siudmym niebie ;)

Inne tematy z forum

psi fryzjer - moze macie kogos sprawdzonego? (12 odpowiedzi)

j/w najchetniej w okolicach Żabianka, Zaspa, Przymorze, Brzeźno

Zmiana zawodu - od czego zacząć? (75 odpowiedzi)

Szukam na siebie pomysłu. Któraś z was też stała przed opcją przebranżowienia się, jak wam się...

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...