Prezent dla 3-latki - macie jakieś pomysły?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
jaki prezent dla rozbrykanej i szalonej 3-latki??
macie jakieś pomysły???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: prezent dla 3-latki

rowerek, hulajnoga, barbie,koniki-zależy co lubi, każde dziecko cieszy się z dużego jajka kinder
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

hulajnoga , klocki,ciastolina ,lalka bobas z kołyską i akcesoriami
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Domek peppy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Prezent dla 3-latki - macie jakieś pomysły?

mam rozbrykana trzylatke, ktora chce miec wszystko co zobaczy u kogos czy w tv:) ale kazde dziecko tez jest inne, wiec czasem warto podpytac rodzicow-ja tak najczesciej robie w przypadku prezentow. Moja uwielbia ciastoline, czasem lego, lalkami czy kuchnia sie bawi, ale niezbyt czesto. za to uwielbia sie stroic i przebierac i wlasnie skakac, brykac. Po ost wizycie w Loopies pyta kiedy znowu pojdziemy, wiec jesli dziecko ma juz w domu duuuzo zabawek to moze bilet czy zaproszenie do Loopo, czy innego podobnego miejsca?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Prezent dla 3-latki - macie jakieś pomysły?

niestety trzeba dopytać rodziców albo wiedzieć co lubi dziecko. Znam 3latkę, która na lalki, wózki i barbie i inne takie cuda kompletnie nie zwraca uwagi. Zabawka poszła by w kąt. Za to królują puzzle, klocki, ciuchcie, lego, hulajnoga i rowerek biegowy. Wiec trzeba przed zakupem podpatrzeć co lubi dziecko :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli nie masz możliwości, żeby podpytać rodziców, to może coś z ubranek? To chyba najbardziej uniwersalny prezent, chociaż ja akurat kupuję ubrania w prezencie na wyrost, bo wiadomo jak szybko dzieciaki rosną. Ja moim siostrzenicom szukam często ciuszków na Limango. Można upolować fajne okazje, np. sukienkę w kolorze biało-pomarańczowym od Toma Tailora. A Wam? Jak się podoba ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Gadżety reklamowe dla klientów (76 odpowiedzi)

Chcemy w firmie kupić coś z okazji świąt dla klientów.Doradzicie co to może być?

co dla chłopca 11 lat na prezent? (7 odpowiedzi)

co mogę kupić dla chłopca 11 lat kupić na urodziny? proszę o pomoc, może macie jakieś pomysły?...

Prezent dla koleżanki z pracy (234 odpowiedzi)

Co kupić koleżance krótko ze sobą pracujemy (jakieś 20 dni),a jest w firmie tak że kupuje sie...