Prezent dla koleżanki z pracy

Co kupić koleżance krótko ze sobą pracujemy (jakieś 20 dni),a jest w firmie tak że kupuje sie drobny prezent od każdego pracownika, poradzicie coś? dziewczyna ma 33 lata
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Prezent dla koleżanki z pracy

kupiłabym jej jakiś modny dodatek, może okulary przeciwsłoneczne lub zerówki? ja swojej kupiłam okulary zerówki z born86.pl, jest miłośniczką stylu retro i cieszyła się z prezentu :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jeśli w grę wchodzi tzw. składka to proponuję karykaturkę portretową.. napewno koleżanka się nie obrazi a będzie miała wspaniałą pamiątkę. Polecam http://www.abart-design.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Może coś z biżuterii? Jakaś łądna bransoletka? Możesz takie dostać za znacznie mniejszą kwotę niż 50 zł - pytanie tylko jaki styl preferuje Twoja koleżanka. Może coś takiego: http://newcraft.eu/g57-bransoletka-kamien-turkus-55mm-1szt.html?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a u nas w pracy jest zwyczaj (ale to składkowe) na urodziny kupujemy zestaw kosmetyków -akurat mamy pod ręką Ives Rocher -i to tak standardowo-dla kazdej ;) tylko inne zapachy ...taki uniwersalny prezencik :)

a ja uwazam ze to duzo 50zl dla kolezanki - nie znacie sie , dopiero co tam pracujesz, pomysl czy zaraz nastepna nie bedzie miala urodzin i trzeba bedzie znowu za taka kwote prezent itd, a potem jeszcze rewanż w postaci imprezy,a jak w klubie to jeszcze wydasz na napoje.

dziwny zwyczaj, lepsze sa skladki ;)

mysle ze kawa ziarnista/herbata na wage , wino - wprost sie spytaj jakie woli (pol slodkie,pol wytrawne biale czerwone , martini) likier np kawowy z lidla(ja uwielbiam) itp.

pozatym podpytaj wspolpracownikow jakie sa zwyczaje.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ona pracuje dopiero 20 dni :)
Widziałeś kiedyś piękny bukiet kwiatów bądż dobrą bombonierkę :)

rossman czy empik to super pomysł, ja mam 33 lata i bym się ucieszyła choć ucieszyłabym się również z butelki dobrego wina czy fajnej książki ale to trzeba wiedzieć co kto lubi żeby trafić w gust a skoro słabo się znacie to taka karta upominkowa przyczepiona np do czekolady to naprawdę dobry pomysł

U nas w biurze zazwyczaj się składamy i kupujemy kartę upominkową np. do rossmana, empiku lub do home&you. Jeżeli nie znasz za dobrze koleżanki to polecałabym jednak taką kartę upominkową za te 50 zł lub kwiat doniczkowy. Może też być dobra herbata plus czekoladki np. z kredensu (alma) - mają ładne opakowania albo zestaw konfitur kredensu.

Warsztaty kosmetyków www.3-flos,
Warsztaty kulinarne www.marchewka rewolucja
polecam

zapomniałam napisać urodziny koleżanki no myśle że max 50zł

A z jakiej okazji i za jaką kwotę?

ona ma 33 lata nie 55 :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Piękny bukiet kwiatów ewentualnie bombonierka .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Dobry Ginekolog w Gdyni (162 odpowiedzi)

Witam, szukam dobrego ginekologa w Gdyni, najelpiej kobiety, wizyta prywatna. Byłam u ginekologa...

Tabletki Cum on opinie (3 odpowiedzi)

Jakie macie opinie na temat tabletek na zwiększenie wytrysku cum on? Czy rzeczywiście poprawiają...

Czy to już ten czas by się zacząć martwić? (52 odpowiedzi)

Jutro mam 27 urodziny i w związku z tym naszła mnie dzisiaj pewna refleksja.. Otóż, jutro wejdzie...