Karma dla psa i kota z dostawą do domu
Kobiety, nie dźwigajcie ciężkich worków z karmą, nie traćcie czasu na bieganie po sklepach zoologicznych. Obsługa i tak często nie potrafi udzielić pełnej informacji na temat produktu, a samej łatwo pogubić się w tym co faktycznie jest warte swojej ceny. Płacicie wysoką marżę sklepową nie dostając nic w zamian.
Oferuję wysokiej jakości Szwedzką karmę dla psów i kotów z bezpłatną dostawą do domu klienta. Łączę sprzedaż z usługą, bezpłatna dostawa, fachowa obsługa, sprawdzony produkt najwyższej jakości.
Pomogę dobrać odpowiednią karmę dla twojego pupila. Zapraszam na www.husse.pl w Trójmieście również telefonicznie 0 500 285 133 lub mailem anna.gierlowska@husse.pl
Ja również jestem właścicielem kochanych czworonogów:-)
Oferuję wysokiej jakości Szwedzką karmę dla psów i kotów z bezpłatną dostawą do domu klienta. Łączę sprzedaż z usługą, bezpłatna dostawa, fachowa obsługa, sprawdzony produkt najwyższej jakości.
Pomogę dobrać odpowiednią karmę dla twojego pupila. Zapraszam na www.husse.pl w Trójmieście również telefonicznie 0 500 285 133 lub mailem anna.gierlowska@husse.pl
Ja również jestem właścicielem kochanych czworonogów:-)