Prezent dla przyszłego męża

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Hej dziewczyny!
mam pytanie-czy w dniu śluby dajecie, robicie jakieś prezenty niespodzianki dla swoich narzeczonych-małżonków?jeśli tak to zdradźcie jakiś pomysł:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Prezent dla przyszłego męża

Myśmy wstępnie ustalili, że sobie nie robimy prezentów. Ale w którymś momencie mi się chłopak wygadał, że ma dla mnie jakiś drobiazg. No to stwierdziłam, że też coś by wypadało i kupiłam drzewko szczęścia, takie z bursztynkami na gałązkach i zamówiłam do niego pod podstawę tabliczkę z wygrawerowaną dedykacją.

Myślałam o zegarku, ale to mu kupię na 30 urodziny.

jesli jesteś przesądna to nie kupuj zegarka:) podobno odmierza czas do rozstania

nie robimy sobie prezentów, ślub będzie takim naszym wielkim wspólnym prezentem na całe życie :))

Nie jestem przesądna, o tym przesądzie to nawet nie słyszałam.

A zresztą... Dla nas będzie odmierzał szczęśliwe godziny razem ;-)

ja wymyśliłam taki wielki wazon w kszatałcie serce z napisem ( znalazłam juz jeden, ale jeszcze szukam ) i wypelnie go Jego ulubionymi cukierkami
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

my mielismy sobie nie robic prezentow , ale wiem ze moj narzeczony marzy o skoku ze spadochronem i chyba mu zafunduje taki skok :)

beciak- zawsze może mu to sprezentowac na urodziny, jesli zafundujesz mu taki prezent z okazji ślubu a on nie bedzie nic miał dla Ciebie(bo tak sie umawialiście) to będzie mu strasznie głupio, no chyba ze wiesz, ze też coś planuje dla Ciebie..;)

raczej nic nie planuje ... ale w sumie to nie jest taki jakis konkretny prezent tylko spelnienie jego marzenia:) dla mnie prezentem bedzie jego wielka radocha, bo wiem ze bedzie przeszczesliwy:) z reszta on tez nieraz robil mi niespodzianki , a najwieksza robi mi przed slubem- bo moim najwiekszym marzenie bylo to zeby nauczyl sie tanczyc no i idziemy na kurs tanca :) na ktory go od 6 lat wyciagalam i juz stracilam nadzieje, a tu nagle mi to sam zaproponowal :)

my również sobie nie robimy prezentów, to właśnie ten ślub i wesele będzie dla nas wspólnym najpiękniejszym prezentem :)))) zresztą 2 miesiące po ślubie będziemy obchodzić urodzinki (mamy mniej więcej tak samo, ja jestem z 14 a On z 20 grudnia) i wtedy na pewno sprawię mojemu mężulkowi coś extra:)))

My tez nie robimy prezentów, ale ja jednak postanowiłam wyszperac od jego mamy stare fotki, moje i naszych rodzin, dobrac fajna muzyke i poscic to wszystko przed oczepinami na wyswietlaczu :) Musze to ustalic z dj , mam nadzieje,ze sie wszysycy wzrusza:)

Myslalam tez o tym, zeby mu zafundowac przejadzke sportowym autem bo kocha auta no,ale zobaczymy nadal nad tym mysle..lubie zaskakiwac :)

nie robilismy sobie prezentow.Ja zorganizowalam malutka niespodzianke:-)tzn.zakupilam wczesniej dwa reczniki z wyhaftowanym "MĄŻ" "ŻONA" i zawiesiłam w łazięce w pokoju nowożeńców...Cudownie było widzieć Jwgo żdziwiona mine jak wszedł już jako mąż i zobaczył coś takiego:-)

świetny pomysł Aga:)

Aga fajny pomysł z tymi ręcznikami..:)

oo na reczniki jestem na tak!! ;))

chyba zgapię ;P

hihi no ja chyba też :D
Aha a gdzie załatwiałaś takie ręczniki ? ;>

Ja szykuję noc poślubną - myślę że to najlepszy prezent dla świeżego Męża :D

Pomysł z ręcznikami świetny, widziałam już takie ręczniki na allegro http://allegro.pl/item1049097900_reczniki_zona_maz_w_koszu_zolty_i_blekit.html

dziewczyny takie reczniki z haftem(jaki tylko chcecie wam zrobia),rozne wiekosci recznikow sa do kupienia badz zamowienie w Gdyni na ul.Swietojanskiej.jest tam taki malutki sklepik z upominkami i tam cos takiego robia.wiem napewno ze jak bedziemy mieli dzidziusia to wlasnie tam zamowie reczniczek z imieniem:-)

właśnie znalazłam ofertę sklepu o którym mówi Aga :) naprawdę fajne rzeczy tam mają :) http://www.mydla.pl/

W tesco na Chełmie w Gdańsku też robią takie hafty jedna literka 1,50 ;P
a ręcznik lepiej kupić samemu i dać tylko do haftowania :D

A ja mam mus na prezent dla męża w dniu ślubu
bo w ten sam dzień ma urodziny!
Zgodził się na tą datę tylko pod warunkiem że będzie dostawał 2 prezenty -jeden urodzinowy, drugi rocznicowy :)
powiedział że mogą być nawet dwa mniejsze, ale 2 muszą być!

Co do tych zegarków.. to kurczę coś w tym jest. Mojemu obecnemu kupiłam zegarek.. ale szybko go zgubił -widocznie los tak chciał żebyśmy byli razem.
Bo poprzedniemu kupiłam zegarek - nie zgubił i się rozstaliśmy.

Z ręczników, wiem że się nie ucieszy.. to raczej nam się wydaje fajne -facetom w rzeczywistości nie podobają się takie prezenty.

Za to wiem że baaardzo by mu się podobał skok ze spadochronem czy coś w tym stylu. Ale jak to zorganizować w dzień ślubu? i ile to kosztuje?

skok ze spadochronem w dzien slubu to ciezko zorganizowac , ja planuje mojego poprostu wpakowac w samochod w niedziele po weselu (slub mamy w piatek) z zawiazanymi oczami no i zawioze go w miejsce skoku :) bedzie totalnie zaskoczony i o to chodzi. z tego co sie orientuje skok kosztuje ok 800 zł...

Pomysł na prezentację DVD z romantyczną muzyką ze zdjęć z dzieciństwa, początków znajomości i narzeczeństwa jest naprawdę fajny jako prezent dla męża, rodziców, a także bardzo dobrze się sprawdza w czasie wesela pokazywany z projektora multimedialnego (koło godz. 22) - goście są naprawdę zadowoleni. Gdyby ktoś był zainteresowany - zapraszam na maila.

Mój bardzo by się ucieszył a iPhone-a i chyba się szarpnę na taki prezencik, chociaż sporo kaski kosztuje.

ja też się szykuję na noc poślubną i na pewno będę chciała zaskoczyć jakoś mojego męża;P

jeżeli chodzi o przesądy to za bardzo w nie nie wierzę...ja kupiłam mojemu M kiedyś zegarek nosił go długo aż w końcu się popsuł i wylądował w szafie :) ale jakoś się nie rozstaliśmy...

tak samo się mówi,że jak mężczyzna kupi kobiecie buty to ona "mu ucieknie" a mój M kupił mi pełno butów i jakoś do tej pory mu nie uciekłam;)

no ja muszę niestety coś wymyślić konkretnie w dzień wesela
bo dokładnie tego dnia są jego urodziny
może pomożecie? czekam na dobre pomysły :)

hehe...co do zegarka, to ja już też próbowałam z moim byłym, na święta dostał zegarek ode mnie, a po 3 miesiącach się rozstaliśmy po dłuuugim czasie bycia razem.. ale w sumie dobrze, że tak wyszło..:) ale wiem jedno, mój obecny facet (i przyszły mąż) ode mnie w życiu zegarka nie dostanie:)
a co do innych prezentów..to ciężko doradzić, każdy facet lubi co innego, ma inne upodobania.. gdyby nie to, że jakiś czas temu od mojego M dostałam wielką antyramę z naszymi wspólnymi zdjęciami z podróży (jedno zdjęcie bazowe z tłem i reszta powklejana w fotoshopie w różne miejsca-wszystko się super komponuje razem) to bym właśnie nam do sypialni jakieś wspólne zdjęcie/lub zdjęcia w antyramę wstawiła..bo wiem, że on by się z tego ucieszył..
ja bym nie bawiła się w kupowanie jakiś materialnych rzeczy typu zegarki, jedynie coś co by go wzruszyło, albo spełniło jego marzenia..

PREZENT ??? DLA MNIE TO GŁUPIE, CHYBA ZE "MĄŻ" MA URODZINY IMIENINY TO TAK ALE TYLKO ZE WZGLĘDU NA ŚLUB TO RACZEJ DZIWNE ... PREZENTEM DLA NIEGO W TYM DNIU TO JESTEŚ TY ... NIE WIEM SKĄD TAKIE IDIOTYCZNE POMYSŁY ...

a ja uważam, że jak tylko ma się oryginalny pomysł to czemu nie :) wyżej wymieniony skok ze spadochronu jest rewelacyjny, jeśli oczywiście ktoś o tym marzy :) bo mi się na samą myśl o dużych wysokościach robi słabo :) ale np ja marzę o tym by popływać z delfinami...może mój narzeczony czasem tu zagląda ;)

No więc ja uwazam,ze to bardzo fajny pomysł, podarować cos ukochanemu. wkoncu to tez Wasz dzien i te małe podarunki sprawia, ze naprawde to poczujecie. Te wszystkie prezenty ... niewazne,ale ten od Meza/ Żony, kiedy chce zebys poczula sie wyjatkowo ehhh co tu duzo pisac, bardzio mile i na pewno warto.
Ja kupilam Mężowi łańcuszek i medalik, taki prostokatny. Wygrawerowałam na nim coś od siebie :) i myślę ze był to bardzo fajny prezent, nawiązywał do Naszej wiary, a jednocześnie do uczucia. A Mój Mąż wpadł na to, żeby tez mi coś podarować no i ... dostałam kolczyki i bransoletke... z grawerką. Równie piekną jak moja :P Takie prezenty na zawsze :)
Warto!

Inne tematy z forum

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?