Re: Prezent.
JA mojej kolezance kupiłam kolorowy mieki koc z ikei za 99zł i reczniki w takim samym koloze ( taie rozne ocienie rozu i czerwieni ) wydałm okolo 200zł , na wiecej mnie nie stac .Wiem ze Młodzi są zadowoleni z tego , bo nawet dokupili sobie tam do kompletu posciel i szlafroki .
moim zdaniem nie ma co kopiowac prezentow typu sztucce , posciel satynowa ( wcale to nie rewelacja ) , jakies garnki ,itp - bo to jak zwykle kupi rodzina , i zazwyczaj w żlym guscie ( wiem cos o tym , np )bo taki serwis jaki my z męzem dostalismy , to lezy głeboko w szafie.
Kupujac prezent znajomym , trzeba sie postawic na ich miescu i zadac sobie pytanie
CZEGO NIE CHCE DOSTAC??? odp: POSCIELI SATYNOWEJ , SERWISU Z PORCELANY ZE ZDOBIENIAMI JAK SPRZED CWIERC WIEKU , OBRAZU , KTOREGO NIGDZIE NIE POWIESZĘ , 3 żelazek ( swoje juz mam ) , dziwnej figurki badz rzezby ,ekspresu do kawy ( bo nie pije a jesli juz to rozpuszczalna , a pozatym zajmuje miejce w malym mieszkaniu)...... itd
CO BYM CHIAŁA DOSTAĆ ??? KOMPLET POSCIELI W ,,MLODYM'' ODCIENIU , ( NAJLEPIEJ ZOLCI , CZERWIENI ZIELENI) , mięki kocyk (ale bez dziwnych motow ze zwierzetami) , narzute na łozko ,garnki ze stali , 2 filizanki sniadaniowe ( duże ) i talerzyki ( dla mnie i mojego męza ) w fajnym kolorze , 2 kolorowe poduszki ,,jaski" , 2 szlafroki plus kapcie , ...............................itd ..............trzeba myslec o Tym czego beda potzrebowali we dwojke , po co jakies np serwisy na 12 osob
następnie trzeba tą liste przeanalizowac i wybrac i sprawic znajomym prezent niespodziankę , .......zobaczycie ze sie spodoba :)
0
0