Prezenter na Wesele

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam. Prowadze wesela kilkanaście lat i potrafie się dostosować do wielu wymagań. Jak Was interesuje tańsza obcja niż zespół i wcale nie gorsza to zajżyjcie na moją stronkę po więcej informacji. www.weselnik.xt.pl lub www.weselnik.er.pl
Dzięki wielkie.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Prezenter na Wesele

A ja proponuję słownik- opcja i zajrzeć :))))

he he, opcja - słownik to dobra opcja dla wielu forumowiczów:)

Spoko przepraszam małe niedopatrzenie. Jest jeszcze druga strona medalu. Ja tam dziękuje za wszystkie uwagi lecz w unii Europejskiej jest takie prawo że jak jakiś dysgraf lub dyslektyk poczuje się obrażony to ma wielkie szanse na wygranie sprawy w sądzie. To tak na przyszłość jakbyście formuowali kiedy kolwiek podobne uwagi do ludzi robiących błędy ortograficzne. Jeszcze raz przepraszam i zapraszam na stronkę.

kiedykolwiek - pisze sie razem

Disco... jaaaaaasne, na pewno jest taka ustawa ;) PS Czy w wyjaśnianiu komuś zasad polskiej pisowni i ortografii jest cokolwiek obraźliwego?!

dziewczyny, a czy spotkałyście kiedykolwiek dyslektyka, bo ja miałam przyjemność pracować z dziewczyną, która ze wszystkich swoich obowiązków wywiązywała się na medal, nie można było pozwolić jej tylko na jedno - na napisanie najkrótszego tekstu (nawet w adresowaniu kopert robiła błędy, oj było śmiechu...), po 4 latach współpracy zrozumiałam, że zasady pisowni polskiej totalnie nie mają wpływu na ich "umiejętność", dyslektycy po prostu nie widzą swoich błędów, a Wy kobitki... nie czepiajcie się... pozdroofka;)

Ja jestem dyslektykiem i mimo że bardzo się staram to i tak popełniam czasem błędy w pisowni więc proszę was drogie forumki o wyrozumiałość.Pozdrawiam

Co wam sie dziewczyny dzieje robicie sie bardzo wredne. Wy nigdy nie popelnialyscie bledow??

Nie jesteśmy wredne. I nikt tu nie miał zamiaru nikogo obrażać. Ale doznaję dziwnego wrażenia, gdy ktoś w swojej reklamie - gdzie powinien zaprezentować się jak najlepiej - popełnia błędy ortograficzne. Jest słownik, ktoś z otoczenia może sprawdzić tekst przed wysłaniem na forum... Ja też czasem popełniam błędy, ale przed wysłaniem do kogoś na przykład cv czy listu motywacyjnego, postarałabym się, żeby był idealny pod każdym względem.

No to tyle jeśli chodzi o czepianie się :) Mam nadzieję, że nie uraziłam nikogo swoimi wyjaśnieniami :)