Potrzebowałem części do Astry (1) Na szczęście w tym sklepie dostałem czego potrzebowałem. Pan, z którym... Kamil Zierke Doradztwo (1) Sympatyczny i rzeczowy pan udzielił mi informacji n/t felg do Opla Corsy, bez... Stanisław ściemniacz i nie dotrzymouje slowa (1) miałem zamówione wahacze oraz podpore do ukladu kierowniczego i dogadana... klient
a ja nie jestem zadowolony (1) Witam Ja nie jestem zadowolony bo kupiłem u pana Czeskiego właściciela... roman części (1) znalazłem ten sklep przypadkiem ,poszukiwałem bardzo drobnej cześci do... kielczanin Entuzjasta (1) Dobra cena, ogromny wybór wraz z miłą obsługą. Więcej takich sklepów poproszę. Dariusz Rewelacja!!! (1) Jestem klientem Pro-Eko od blisko 10 lat i zawsze mogłem liczyć na fachową i... Bogdan Super obsługa, polecam wszystkim ! (1) Szukałem tanich klocków do Astry G w różnych hurtowniach. Ten sklep znalazłem... Krzysztof Ceny niskie (1) Jestem stałą klientką tego sklepu, super podejście do klienta - jak potrzeba... Anna Astra F (1) Sklep w jak najlepszym porządku. Obsługa z profesjonalnym podejściem do... BarteK. dobrze zaopatrzony, ale... (1) sklep zaopatrzony dobrze, a jak brak części to kolejnego dnia już są tanio... joystick Zadowolony! (1) Wszystkim moim znajomym polecam ten obiekt.Mimo odległości 50 km tylko tutaj... TP i to jest sklep (1) Bardzo polecam wszystkim którzy szukaja cześci do swoich autek :))) Gordi prawdziwy sklep (1) z czesciami, oryginaly w cenach zamiennikow, pan Mirek fachura, wszystko do... despero super (1) super Seba jak dla mnie bomba :) (1) Robiłem tam zakupy już kilka razy do różnych samochodów i zawsze części... Krzysiek FACHOWO I TANIO (1) DORADZĄ,POMOGĄ-DOBRZE ZAOPATRZONY SKLEP.POMIMO ŻE W LOGO FIRMA MA ZNACZEK... SYNEK