Pro-Express

Wypożyczalnie samochodów

Gdańsk, Juliusza Słowackiego 183

Arek i Marta - ocena (1) Wypożyczalnia aut Pro express świadczy usługi na najwyższym poziomie. Bardzo... Arek i Marta Staszek - ocena (1) Wyjmowałem auta w wielu wypożyczalniach w Gdańsku ale pro express jest dla... Staszek Marek - ocena (1) Najmilsza i najbardziej pozytywna obsługa!! Super serdecznie polecam Marek
Rafał - opinia (1) Profesjonalnie i z klasą. Polecam Rafał Przemek - opinia (1) Super firma , zawsze wracam z przyjemnością. Przemek Michał - opinia (1) Obsługa na plus , cena na plus . Cała procedura wynajmu i zwrotu pozytywna.... Michał Franciszek - opinia (1) Serdecznie polecam, Auta bez zarzutów, przemiła obsługa a przede wszystkim... Franciszek Izabela S. - opinia (1) Świetna firma, bardzo sympatyczna obsługa . Auta w dobrym stanie- wszystko... Izabela S. były klient - opinia (1) ceny ustala właściciel OK, tylko dlaczego cena za to samo auto i ten sam... były klient Michael - opinia (1) Korzystam od wielu lat , jesteśmy z żoną zawsze zadowoleni. Nigdy się nie... Michael Jacek - opinia (1) Korzystam od lat Bardzo mila obsługa Auta zawsze czysciutkie i... Jacek michu - opinia (1) polecam , tanio , bez kombinacji . Auto sprawne i zadbane michu Madzia - opinia (1) Miałam okazje dziś zwrócić autko śliczne Renault Clio z rewelacyjnym i... Madzia Franciszek - opinia (1) Wczoraj po trzytygodniowym wynajmie auta zwróciłem samochód. Zero problemów w... Franciszek Sylwester - opinia (1) Swoje wrażenia oceniam jako bardzo dobre Rzadko się zdarza aby w ciągu nocy... Sylwester Tomasz - opinia (1) Nie rozumiem tyle pozytywnych opinii. Pierwszy raz mam dotyczenie z Pro... Tomasz Adam - opinia (1) 100% satysfakcji, miła i profesjonalna obsługa Adam Anka - opinia (1) Polecam . Bardzo tanio i sprawnie . Będę korzystać Anka Mart - opinia (1) Polecam bez kaucji i żadnych innych dopłat nakładanych z góry. Mart Ula - opinia (1) Tanio, szybko i sprawnie polecam ! auta sprawne , szeroka oferta Ula