Nie polecam (1) Do kuchni na ścianę zamówiłam szkło hartowane, wymagało ono odpowiedniego... bbb UWAGA! Szkoda czasu na tę firmę! (1) Absolutnie NIE POLECAM!!! Brak profesjonalizmu, obietnice bez pokrycia, nie... Stanisław S. Lustro do łazienki (1) Czekam na lustro do łazienki 8 tydzien. A miało być wykonane 1,5 do 2... Niezadowolony klient
szkło kuchenne (1) wszystko bardzo starannie wykonane, niedługi czas realizacji. Polecam Ewela Nie polecam!!! (1) Nie polecam! Omijać tą "firmę" szerokim łukiem. Ceny ok ale czas... Tomasz i Anna Polecam (1) Zamówiłam wstawienie panelu szklanego na ścianę kuchenną. Jestem bardzo... Alicja Balustrada Szklana (1) Balustrada idealna. Cena bardzo przystępna. Polecam Magda Rewelacja! (1) Szybki pomiar, dzień później wycena. Cena o 20% niższa niż u konkurencji i... Michał Kabina ze szkła (1) Profesjonalnie, solidnie i na czas. Trudno dzisiaj znaleźć tak uczciwa firmę.... Filip Polecam (1) polecam ta firmę! Pan Wojtek - profesjonalista! Doradził nam inne rozwiązanie... Adam