Od trzech lat borykałam się z nawracającym problemem bezsenności, wypróbowałam bardzo wiele form terapii, leczenia... Około miesiac temu trafiłam do Pana Rafała.. Już od pierwszej telefonicznej rozmowy poczułam, że ten człowiek na prawde chce mi pomóc, co wywołało u mnie nadzieję na zmianę. Po pierwszej sesji czułam się o stokroć lepiej (a było ich trzy). Nie da się ukryć, ze od Pana Rafała bije pozytywną energią która zaraża. Dzięki indywidualnemu podejsciu i trafnej diagnozie zwalczyliśmy problem.. Zwalczyliśmy, ponieważ bardzo ważne było również stosowanie się do zaleceń. Czuję się świetnie, czuje się wolna, lekka, oczyszczona, WYPOCZĘTA. Dodatkowo na wielu innych płaszczyznach nastapiły pozytywne zmiany czego się nie spodziewałam - dziękuję!
Dostałam nagranie z sesji, a te potrafi wywołać u mnie błogi i głęboki spokój, multum pozytywnych wrażeń i sprawia że odpływam w inny wymiar.. :) Takie właśnie sa sesje u Pana Rafała.. Przyjemne i uzdrawiające... :)
Polecam ze szczerego serca WSZYSTKIM, którzy mają mniejszy lub większy problem ukryty gdzieś głęboko i chcą zrzucić z siebie ciężar który może zmienić życie na lepsze, tak jak było to u mnie :)