PRODENT

Stomatolodzy Ortodonci Protetycy

Gdańsk, Antoniego Słonimskiego 1/65

Magda - opinia (1) Bardzo dobrzy specjaliści. Jednak ceny to dramat. Jestem stała pacjentka.... Magda Barbara - opinia (1) Witam, korzystam z uslug kliniki od wielu lat. Zawsze wychodzę z gabinetu... Barbara Iwona Kozlowska - opinia (1) Nigdy nie spodziewałam się że u dentysty może być tak przyjemnie :) cały... Iwona Kozlowska
Agnieszka - opinia (1) Mam bardzo miłe i pozytywne doświadczenie lecząc zęby u pni dr.joanny... Agnieszka Iwona G. - opinia (1) Gabinet Pani Ewy od wielu lat świadczy najwyższej jakości usługi... Iwona G. G. - opinia (1) Dzwoniłam do kilku gabinetów dentystycznych, jednak na miejscu w Prodencie... G. Lucyna - opinia (1) Pełny profesjonalizm! Leczenie bezbolesne! Efekty fenomenalne! Gabinet bardzo... Lucyna Anna K. - opinia (1) Kwalifikacje Pani doktor Ewy wykraczają dużo dalej poza definicję... Anna K. Marek Smagoń - opinia (1) Od dawna, wraz z żoną leczymy zęby, instalujemy implanty, zakładamy licówki,... Marek Smagoń Profesjonalizm w każdym calu (1) Leczę się w tej klinice od kilku lat... a właściwie teraz to już tylko... Martyna Ocena pracy Dr Adriana Przewoskiego (1) Dr Przewoski wykonał u mnie kompleksowe leczenie jamy ustnej.W trakcie... Katarzyna Mielcarska Nie polecam (1) W gabinecie w Madisonie założono mi licówki porcelanowe na cztery zęby. Po... M Nie ma się czego bać! (2) Opinia powinna pomóc każdemu który boi się iść do stomatologa. Pani Ewa,... Maciej Ł polecam (1) Przyszedłem z pobolewaniem zęba. Trafilem na dr Maćkowską. Fachowo udzielona... makzet profesjonalna obsługa (1) Skorzystałam z usług Prodenta kilka razy. Umawianie się na wizytę jest... Dee Dee Przełamanie lodów z "dentystą" (1) Już pierwsza wizyta w Prodent Gdańsk-Wrzeszcz znajdującego się na... Łukasz Gąsior Polecam!!! (1) Zanim trafiłam do gabinetu dr Ewy Odya-Bojanowskiej borykałam się z wieloma... Malwina D. Dentysta dla dzieci (1) Byłem z 4-latkiem i 6-latką u Pani dr Martyny Zajkowskiej w klinice Prodent w... Daniel Wójcik Polecam (2) Boję się dentystów, ale muszę przyznać, że spotkała mnie w tym gabinecie miła... Michał Zadowolony (1) Dziwią mnie poprzednie wpisy, wygląda na to, że Pani ortodontka się zmieniła... Kamil