Prodrive

Wulkanizacja Opony - sprzedaż Warsztaty samochodowe Klimatyzacja

Gdańsk, gen. Emila Augusta Fieldorfa 20

Bartosz - ocena (1) Prodrive jak warsztat do hamulców, klimatyzacji, olejów jak najbardziej... Bartosz Niezadowolony klient - ocena (1) Wyważanie, naprawa ogumienia ok, niestety z czujnikami TPMS nieco gorzej.... Niezadowolony klient Zadowolony klient - opinia (1) polecam !!! Firma naprawdę rzetelna. W przeciągu pół roku naprawiałem tam 2... Zadowolony klient
Nawet klimatyzacji nie potrafią naprawić (1) Byłem na serwisie klimatyzacji. Nie dość, że trudno było się dogadać i... Marek Perfekcyjne wyważanie kół (1) Nareszcie jest zakład który robi to tak jak to należy.Koła wyważone w taki... jerry Świetny warsztat polecam (1) Widać ze profesjonaliści. Moj Subaru Forester wzięli na podnośnik i najpierw... Piotr Polecam (1) Dobre miejsce jeżeli chodzi o układy hamulcowe. Polecam. LIBERTY Polecam w 100 % (1) Polecam prodrive w 100 %. Bardzo miła obsługa, tanie materiały i części.... Pablo Polecam (1) Wymiana opon szybko, cena raczej średnia Paweł NIE POLECAM (1) Nie polecam zakładu, wprowadzają w błąd co do szczegółów naprawy, ceny. Nie... Piotr Zdecydowanie polecam (1) Co rok reanimuje klimatyzacje, za każdym razem nie byłam do końca zadowolona... Ola