Piotr Buczkowski - ocena (1) Myślałem, że muszę malować elewację domu. Po umyciu wygląda jak nowa -... Piotr Buczkowski Małgorzata Józefowicz - ocena (1) Kreatywne podejście do zadania, świetna komunikacja z klientem i pełen... Małgorzata Józefowicz Małgorzata - ocena (1) Fachowo, z zaangażowaniem, sprawnie, punktualnie, sympatycznie - czego chcieć... Małgorzata
Wanda Łakomiak - ocena (1) Piękne miejsce, pieski w ciepłym domu (o tej porze roku) w dużych... Wanda Łakomiak Karolina R. - ocena (1) Pani Doktor to najlepszy weterynarz, z jakim mieliśmy styczność. Jest bardzo... Karolina R. Haga - ocena (1) Przemiła i profesjonalna obsługa Haga Marcin Tromba - ocena (1) Pan Kazimierz jest mistrzem w swoim fachu. Wgniecenia na rurkach zostały... Marcin Tromba Regina - ocena (1) Chciałabym podzielić się moją opinią na temat usługi sprzątania grobowca, z... Regina Joanna Fedorowska - ocena (1) Składam serdeczne podziękowania dla Zakładu Pogrzebowego concordia... Joanna Fedorowska Aleksandra - ocena (1) W prezencie na swoje 40-ste urodziny otrzymałam voucher na sesję sensualną do... Aleksandra Robert Stanisław Zgoda - ocena (1) Bardzo Solidny i Sympatyczny Pracodawca warto u niego sie zatrudnić .Plaći na... Robert Stanisław Zgoda Artur - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy wszystko jest czyściutkie pachnące... Artur Sabina - ocena (1) Pierwsze zamówienie usługi sprzątania grobu przerosło moje oczekiwania.... Sabina Zuza Strzelczyk - ocena (1) Polecam lecznicę, fajni i kompetentni lekarze. Czasami trafi się ktoś ,mniej... Zuza Strzelczyk Jakub - ocena (1) Szybki czas reakcji; punktualny; przyjemny kontakt; sprawne i skuteczne... Jakub Jolanta Bakalarska - ocena (1) Firma Anioł to ludzie pełni empatii, współczucia i profesjonalizmu. Dzięki... Jolanta Bakalarska Jagoda - ocena (1) Najlepszy. Świetna ocena sytuacji. Dużo fajnych rad. Praktyczna mega... Jagoda Milena - ocena (1) Pasztet czuje się w sierściuchowym bardzo komfortowo. Jest drugi raz na... Milena L W - ocena (1) Totalna porażka, "opiekunka" znikła w trakcie umawiania wizyt. Brak... L W Kamila - ocena (1) Chciałbym serdecznie polecić tego fotografa! Profesjonalizm na najwyższym... Kamila