Katarzyna M-SZ - ocena (1) Zdecydowanie najlepsze miejsce do pielęgnacji pupila! Świetna atmosfera,... Katarzyna M-SZ Ania - ocena (2) Kurs groomingu u Pana Zbigniewa to strzał w dziesiątkę! Od pierwszych zajęć... Ania zbigniew - ocena (1) Byliśmy z naszym psiakiem Akirem(Akita Inu),24.09.2024,Pani Dorota jak zwykle... zbigniew
Nicole Kapp - ocena (1) Pani Beata Matysiak bardzo szybko i fachowo dokonała tłumaczenie moich... Nicole Kapp SteelPRO - ocena (1) Malowanie bardzo dobre, wykonane w terminie. Zamawiałem strukturę, wygląda... SteelPRO Oliwia - ocena (1) Sesja kobieca u Agaty to był najlepszy prezent jaki mogłam sobie sprawić.... Oliwia Sylwia - ocena (1) Dobry serwis, jest OK Sylwia Artur - ocena (1) Wszystko w porządku, polecam Artur Vader - ocena (1) nie polecam. w skali od 1DO10 TYLKO. (MINUS-1) Vader Karolina - ocena (1) Kiedy zmagałam się z poważnymi problemami życiowymi, trafiłam na wróżkę... Karolina Mariusz P. - ocena (1) Bardzo polecam usługi Pana Fryderyka. Profesjonalnie, dokładnie i... Mariusz P. Dominika Plucińska - ocena (1) Pani Małgorzata uszyła dla mnie 6 modeli sylwetek na zakończenie szkoły... Dominika Plucińska Stała klientka od lat - ocena (1) Profesjonalnie zrobione zdjęcia do dowodu, z dobrym oświetleniem, ustawieniem... Stała klientka od lat Krysia u Arek - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni, zdjęcia ślubne i weselne + klip, konkretnie... Krysia u Arek Elwira Bednarek - ocena (1) Wspaniała zabawa, profesjonalna i przemiła obsługa i super kontakt przed, w... Elwira Bednarek Danuta - ocena (1) Niesamowita fotografka, potrafiąca zdziałać prawdziwe cuda w swoim atelier.... Danuta Angelika - ocena (1) Zdecydowanie polecam! Oddaliśmy pod opiekę na tydzień dwie świnki morskie. Po... Angelika Wioletta W. - ocena (1) bardzo dziekuje za pomoc przy ustaleniach zdrady Polecam! Wioletta W. Anna - ocena (1) Skorzystałam z usług firmy Detektywi.pro na podstawie polecenia i jestem w... Anna Roman - ocena (1) Jako bardzo zadowolony klient chciałbym wystawić najwyższą ocenę dla ekipy z... Roman