Krysia u Arek - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni, zdjęcia ślubne i weselne + klip, konkretnie... Krysia u Arek Elwira Bednarek - ocena (1) Wspaniała zabawa, profesjonalna i przemiła obsługa i super kontakt przed, w... Elwira Bednarek Danuta - ocena (1) Niesamowita fotografka, potrafiąca zdziałać prawdziwe cuda w swoim atelier.... Danuta
Angelika - ocena (1) Zdecydowanie polecam! Oddaliśmy pod opiekę na tydzień dwie świnki morskie. Po... Angelika Wioletta W. - ocena (1) bardzo dziekuje za pomoc przy ustaleniach zdrady Polecam! Wioletta W. Anna - ocena (1) Skorzystałam z usług firmy Detektywi.pro na podstawie polecenia i jestem w... Anna Roman - ocena (1) Jako bardzo zadowolony klient chciałbym wystawić najwyższą ocenę dla ekipy z... Roman Weronika - ocena (1) Profesjonalna i miła obsługa :) Weronika Anna Nowak - ocena (1) Polecam z całego serca miły Pan w Gdyni Anna Nowak Mac - ocena (1) W całym Gdańsku brak technika do naprawy internetu w weekend radzę się dobrze... Mac Ewa - ocena (1) Chata umyta w 4 godziny. Czysto, cicho, punktualnie, rewelacyjny efekt,... Ewa Mateusz - ocena (1) Dziękuję serdecznie za zorganizowanie pogrzebu dla taty. Jeśli szukacie... Mateusz Marcin - ocena (2) Bardzo polecamy firmę Media Box. Przez cały czas obsługa chętnie pomagała i... Marcin D. Modzelewska - ocena (1) W drugiej dobie po zabiegu dostałam informację że nasz kot Borysio może wyjść... D. Modzelewska Marek - ocena (1) Polecam, usługa wykonana zgodnie z zamówieniem. Dobry kontakt, przystępne ceny. Marek Gdynianka - ocena (1) Fatalny poziom obsługi, zamówienie które miało być zrobione w tydzień było... Gdynianka Irina - ocena (2) Pani Ewa to jasnowidzka o wyjątkowej intuicji i pozytywnej energii, która... Irina Bandera Sabina - ocena (1) Wszystko jest w najlepszym porządku..Korzystam z uslug kilka lat i dalej będę. Bandera Sabina Krystyna - ocena (2) Nasz pies (Bunkier - owczarek niemiecki) był w hotelu już trzy razy. Zawsze... Krystyna Katarzyna - ocena (1) Bardzo polecam pana Pawła Makowskiego jako weterynarza. Spokojny, rzeczowy,... Katarzyna