Bandera Sabina - ocena (1) Wszystko jest w najlepszym porządku..Korzystam z uslug kilka lat i dalej będę. Bandera Sabina Krystyna - ocena (2) Nasz pies (Bunkier - owczarek niemiecki) był w hotelu już trzy razy. Zawsze... Krystyna Katarzyna - ocena (1) Bardzo polecam pana Pawła Makowskiego jako weterynarza. Spokojny, rzeczowy,... Katarzyna
Dagmara - ocena (2) Bardzo polecam wszystkim usługi tego zakładu. W tej trudnj chwili, jaką jest... Dagmara Julia - ocena (1) Polecam z całego serca, szybkie terminy i atrakcyjne ceny, fantastyczny... Julia Arass - ocena (1) Opieka, diagnostyka na wysokim Poziomie. Jednak nabijanie kasy na jeszcze... Arass Klaudia - ocena (1) Fantastyczny, cóż więcej można powiedzieć terapia , wspieranie i pomocne... Klaudia Beata Maciejewska - ocena (1) Serdecznie polecam Fotografa UL - profesjonalnie i w miłej atmosferze! Beata Maciejewska Wiki - ocena (1) Polecam wszystkim poszukującym wsparcia w chwilach zwątpienia, gdy potrzebna... Wiki Kamila - ocena (1) Serdecznie polecam usługi firmy Tap-Dyw Wszystko zostało wykonane z dużą... Kamila Aga - ocena (2) Niestety straciłam 100 zł, może na szczęście tylko 100. Miałam kontakt z tą... Aga Wrzeszczano - ocena (1) Po raz pierwszy korzystałem z usług Pana Marka przy naprawie pralki Bosch... Wrzeszczano Tomasz - ocena (1) Firma godna polecenia, wszystko doprowadzone do stanu nowości za rozsądne... Tomasz Anka - ocena (1) Druk na ścianie zleciłam we wtorek a już w środę byli u mnie Panowie i... Anka Patryk - ocena (1) Projekt wykonany od ręki na miejscu. Dokładnie według wytycznych. Drogo, ale... Patryk Jolanta - ocena (1) Uważam że to weterynarze z sercem ,super podejście do psów jak np mój terier,... Jolanta Robert - ocena (2) Super miły pan, ekspresowe dorobienie 5 kluczy - 2 minuty Robert Iwona - ocena (1) Bardzo dobrze wykonana usługa, szybko i sprawnie a przede wszystkim fachowo.... Iwona Boski10@o2.pl - ocena (1) Bardzo miła i fachowa obsługa. Widać że kochają zwierzęta Boski10@o2.pl Aleksandra - ocena (1) Problem z rybikami rozwiązany w 30 min. Zadzwoniłam w ndz rano i jeszcze tego... Aleksandra