Wiki - ocena (1) Polecam wszystkim poszukującym wsparcia w chwilach zwątpienia, gdy potrzebna... Wiki Kamila - ocena (1) Serdecznie polecam usługi firmy Tap-Dyw Wszystko zostało wykonane z dużą... Kamila Aga - ocena (2) Niestety straciłam 100 zł, może na szczęście tylko 100. Miałam kontakt z tą... Aga
Wrzeszczano - ocena (1) Po raz pierwszy korzystałem z usług Pana Marka przy naprawie pralki Bosch... Wrzeszczano Tomasz - ocena (1) Firma godna polecenia, wszystko doprowadzone do stanu nowości za rozsądne... Tomasz Anka - ocena (1) Druk na ścianie zleciłam we wtorek a już w środę byli u mnie Panowie i... Anka Patryk - ocena (1) Projekt wykonany od ręki na miejscu. Dokładnie według wytycznych. Drogo, ale... Patryk Jolanta - ocena (1) Uważam że to weterynarze z sercem ,super podejście do psów jak np mój terier,... Jolanta Robert - ocena (2) Super miły pan, ekspresowe dorobienie 5 kluczy - 2 minuty Robert Iwona - ocena (1) Bardzo dobrze wykonana usługa, szybko i sprawnie a przede wszystkim fachowo.... Iwona Boski10@o2.pl - ocena (1) Bardzo miła i fachowa obsługa. Widać że kochają zwierzęta Boski10@o2.pl Aleksandra - ocena (1) Problem z rybikami rozwiązany w 30 min. Zadzwoniłam w ndz rano i jeszcze tego... Aleksandra Artur - ocena (1) Bardzo dobra jakość, szybkość, profesjonalizm, jestem naprawdę bardzo... Artur Ania - ocena (1) Fotoreportaż ślubno-weselny w kwietniu 2024 Profesjonalne podejście,... Ania Mateusz - ocena (3) Nie mogę znaleźć kontaku do pani Ewy . Nr z internetu nie jest aktywny. Czy... Mateusz wd - ocena (1) W Pruszczu Gdańskim to z pewnością najlepszy gabinet weterynaryjny, a byłam... wd Gabriela Stańczyk - ocena (1) Dziękuję Jaśminko za Video i konsulting Astrologiczny,bardzo doświadczona... Gabriela Stańczyk Zygmunt - ocena (1) ofiarą oszustwa internetowego i straciłem znaczną sumę pieniędzy.... Zygmunt Agnieszka - ocena (2) Bardzo dziękuje za opiekę nad naszym Fado Agnieszka Piotr - ocena (1) Bardzo wysoki poziom usługi sprzątania w wykonaniu p. Agnieszki - polecam Piotr