Magdalena Orczykowska - ocena (1) Co wyróżnia Kolektywne Studio na Kokoszkach wśród innych trójmiejskich... Magdalena Orczykowska Karol i MAgda - ocena (1) Pan bardzo profesjonalny i dokładny. Oprócz samego czyszczenie również... Karol i MAgda Joanna B. - ocena (2) Super firma! dzień wcześniej przypomnienie o wizycie:), szybka i trafna... Joanna B.
Alicja - ocena (2) Kurs od pierwszego dnia prowadzony w sposób profesjonalny, Pan Zbigniew... Alicja Damian - ocena (1) Jest wporzo telefony żyją i mają się dobrze Damian Aleksandra Rutkowska - ocena (1) O studio dowiedziałam się od znajomego fotografa, na początku byłam pełna... Aleksandra Rutkowska Malgorzata - ocena (1) Pan punktualny,rzetelny, słowny. Świadczy usługę w domu. Bardzo miły.... Malgorzata Kinga - ocena (1) Rok temu siedzieliśmy i oglądaliśmy na okrągło teledyski ślubne stworzone... Kinga Natalia Sulak - ocena (1) Miałam przyjemność uczestniczyć w otwarciu studia Agaty Zatorskiej... Natalia Sulak Zadowolony klient - ocena (1) Serwis z górnej półki. Polecam Zadowolony klient Julia Kubiak Fotografia - ocena (1) Miałam okazję fotografować w przestrzeni kreatywnej, którą stworzyła Agata -... Julia Kubiak Fotografia Tomasz Florczyk - ocena (1) Byłem, zobaczyłem i się zachwyciłem !!!. Świetnie miejsce na sesję zdjęciową.... Tomasz Florczyk Katarzyna - ocena (1) Trąbka jak nowa po odbiorze- ekspresowe wykonanie. Człowiek z pasją. Katarzyna Daniel - ocena (1) Rewelacyjna usługa - zdecydowanie polecam! Oddałem do prania kilka dużych... Daniel Maciej J - ocena (1) Bardzo polecam i dziękuje za pomoc , profesjonalisci w każdym tego słowa... Maciej J R. - ocena (1) Kocurek miał usuwane zęby, okazało się że szef z usuniętego kła nie utrzymał... R. Flecistka - ocena (1) Usługa wykonana bardzo szybko , sprawnie oraz solidnie , jeszcze raz dziękuję Flecistka Dominika - ocena (1) Firma SEB-COMP skanowała mi element do samochodu, który został także... Dominika Lukasz S - ocena (1) profesjonalnie ! Bardzo dziękuję za pomoc - wszystko zgodnie z zamówieniem... Lukasz S Justyna - ocena (1) Pełen profesjonalizm, szybkie i konkretne działania. Polecam! Justyna