Anna - ocena (1) Przychodnia godna polecenia, pełne oddanie lekarzy, profesjonalne podejście... Anna Nina - ocena (1) Najlepsze zdjęcia do dokumentów w Trójmieście. Szybki profesjonalny retusz,... Nina Alicja - ocena (2) Pani Karolina trafnie nakierunkowuje i kolejny raz uspokoiła moje emocje... Alicja
Aleksandra - ocena (1) Najlepszy zakład pogrzebowy jaki tylko może istnieć! Pełen profesjonalizm.... Aleksandra Tom - ocena (1) W okresie wakacyjnym robiłem się na remont mieszkania i skorzystałem z usług... Tom gosiaka - ocena (1) Pomyliłam się przy dokonywaniu opłaty, a ponadto zbyt długo szukałam... gosiaka Mat - ocena (1) super rzecz w gdansku, fajnie ze mozna napelnic swoja butle z nietypowym... Mat Maria - ocena (2) Szybko,skutecznie,a raport w zasadzie zakończył rozwód w ciągu trzech... Maria Maja TR. - ocena (1) Przesympatyczna Pani, ktora dokladnie pokazala mi w jaki sposob podcinac... Maja TR. Adriana - ocena (1) Dwa owczarki niemieckie (2 letnia sunia i półroczny samiec) miały ogromną... Adriana Robert - ocena (1) Szybkie wykonanie, nawet nazwałbym ekspresowym, Drugi raz ratują mi imprezę... Robert Magda - ocena (1) Chciałbym serdecznie polecić PetCare Przychodnię Weterynaryjną, a w... Magda Kasia - ocena (1) super obsługa oraz dobre ceny Kasia Alicja - ocena (1) Cudowna pamiątka z komunii córki. Zdjęcia piękne, nieszablonowe. Współpraca... Alicja Asia - ocena (1) Z całego serca polecam studio fotograficzne FotoBaJa! :-) Pani Basia to... Asia Kasia i Grzegorz - ocena (1) Polecam z całego serca firmę Anioł.Pan Seweryn jest wyjątkowym człowiekiem.... Kasia i Grzegorz Marta Ś. - ocena (1) Polecam. Punktualny, spokojny, konkretny Pan doktor. Pomógł naszemu pieskowi... Marta Ś. Monika - ocena (2) Kolejny pobyt psiaków w Hotelu i po raz kolejny wszyscy zadowoleni :) Monika juspit79@gmail.com - ocena (1) Brak słów na profesjonalizm tych lekarzy i podejście do zwierzaków juspit79@gmail.com Jacek - ocena (1) Szewc z tradycją. Od dekad korzystam z usług i nie raz zadziwił świat kunszt... Jacek