Anna Z. - ocena (1) Bardzo polecam Panią Tłumacz. Ze względu na okoliczności rodzinne od ponad... Anna Z. Marta - ocena (1) Jestem stałą klientką firmy Cmentariusz i mogę śmiało powiedzieć, że są... Marta Dexter - ocena (1) Jestem pod wrażeniem przenikliwości i wiedzy Wizjonerki Anastazji - wszystko... Dexter
Krzychu - ocena (1) Wow. Szok! To chyba najbardziej utalentowana wróżka w Trójmieście! Wizja... Krzychu Redakcja Powiśle - ocena (1) Choć panowie od razu wspomnieli, że nie zajmują się profesjonalnie serwerami,... Redakcja Powiśle Mariola - ocena (1) Trafna diagnoza udana operacja usunięcia nowotworu u piętnastoletniego psa... Mariola Przemek - ocena (1) Bardzo polecam! Detektywi są bardzo przystępni i sprawiają, że przychodząc... Przemek Bożena - ocena (1) Najlepszy Wetyrynarz ️️z ogromna pasja leczy naszych pupili️polecam .Ogromne... Bożena Daniel - ocena (1) Serwis i Pan obsługujący konkretny uprzejmy . Usługa wykonana nawet szybciej... Daniel Wojciech - ocena (2) Ludzie z Cmentariusza wykonali fantastyczną pracę sprzątając grób mojego... Wojciech Jacek Katarzyński - ocena (1) Korzystam z usług zakładu pogrzebowego Concordia od 10 lat. Tak się... Jacek Katarzyński MariaNowak - ocena (2) Od niedawna korzystam z tej kliniki i jjestem bardzo zadowolona !!! Polecam... MariaNowak Kasia - ocena (1) Agencja detektywistyczna zasługuje na najwyższe uznanie za swoją... Kasia Katarzyna - ocena (1) Polecam, zlecenie wykonane perfekcyjnie, z zachowaniem pełnej dyskrecji. Katarzyna Justyna - ocena (1) W mojej sytuacji ( udowodnienie zdrady ) jestem zadowolona z efektów... Justyna Estera - ocena (1) Usługi na najwyższym poziomie. Konkretnie i skutecznie rozwiązana sprawa, a... Estera Emka - ocena (1) Porządny facet, z pozytywnym nastawieniem, uprzejmy, pomocny i zaangażowany.... Emka Jarek - ocena (1) Podęto konkretne działania , szybko i skutecznie . Jeden raport w sądzie i... Jarek Kasia - ocena (1) Chciałabym serdecznie polecić usługi detektywi pro. Korzystałam z ich pomocy... Kasia Aldona - ocena (1) Spotkanie z Panią Magdaleną to niezwykłe doświadczenie. Emanuje życzliwością... Aldona