Mirek - ocena (1) Najlepszy serwis w Trójmieście bardzo polecam Mirek Patryk - ocena (1) Bardzo sprawnie i szybko zrealizowana usługa. Serwisant dokładnie wiedział,... Patryk Bernadeta - ocena (1) Poznałam panią Magdalenę przypadkowo I muszę powiedzieć że jestem pod... Bernadeta
JustynaD - ocena (2) Polecam z całego serca. Mój pies uwielbia przychodzić na wizyty. Pani doktor... JustynaD Wioleta - ocena (1) Pani Magdalena ma dar, jest uczciwa ,dobra, i mądra kobieta. Bardzo pomogła... Wioleta Skanero3D - ocena (1) Sprawna pomoc przy zakupie skanera 3D, prezentacja urządzenia u klienta... Skanero3D Diana Malewicz - ocena (2) Zleciliśmy wykonanie sesji zdjęciowej dla naszej marki odzieżowej i jesteśmy... Diana Malewicz Paulina J. - ocena (1) Bardzo polecam rozmowę telefoniczną Panem Przemkiem. Można wygodnie usiąść w... Paulina J. Katarzyna Z. - ocena (1) Do Szeptuchy trafiłam z polecenia mojego serdecznego znajomego, który z kolei... Katarzyna Z. Jolanta P - ocena (1) Niezwykle ciepła i uśmiechnięta osoba! A jednocześnie tak mądra, że nie... Jolanta P Marek - ocena (2) No to jak bylo dobrze to jest zle.zmniejszenie bransolety koszt 50 zł teraz a... Marek Hela - ocena (1) Bardzo dobra jakość druku. Miła obsługa. Zamawiałam na ostatnią chwilę, ale... Hela Zuza - ocena (1) Do Pani dr Marty udaliśmy się na konsultacje okulistyczną, Diagnoza została... Zuza Sylwia - ocena (1) Polecam każdemu kto szuka niestandardowych rozwiązań. Ta Pani pomogła mojej... Sylwia Magdalena - ocena (1) Emilia - ciepło, wrażliwość, ogromne serce. Cudowne spotkanie, wspaniałe,... Magdalena Malwina L. - ocena (1) Ta Pani ma w sobie taką pasję a jednocześnie naturalność i prawdziwość. Duży... Malwina L. Katarzyna - ocena (1) Bardzo polecam Panią Justynę , profesjonalistka w swoim fachu. Robiłam... Katarzyna Zenon - ocena (1) Polecam rozmowę i analize przeprowadzoną przez Przemysława. To nie tylko... Zenon Paula - ocena (1) Polecam z całego serca ️wszystko się sprawdziło co Pani Ewa pisała sesję były... Paula olkafasolka - ocena (2) Miła rozmowa z miłą osobą i to by było na tyle. Korzystałam 3 razy, w tym... olkafasolka