Zenon - ocena (1) Polecam rozmowę i analize przeprowadzoną przez Przemysława. To nie tylko... Zenon Paula - ocena (1) Polecam z całego serca ️wszystko się sprawdziło co Pani Ewa pisała sesję były... Paula olkafasolka - ocena (2) Miła rozmowa z miłą osobą i to by było na tyle. Korzystałam 3 razy, w tym... olkafasolka
Justyna - ocena (1) Polecam usługę Pana Pawła! Moje pierwsze doświadczenie z gniazdem os,... Justyna Aleksandra Olizarowska - ocena (1) Kompetentna i uprzejma obsługa. Bdb kontakt. Szybka realizacja. Polecam! Aleksandra Olizarowska Marta Z. - ocena (1) Wspaniała fotografka, cudowne zdjęcia, atmosfera podczas sesji niezwykła.... Marta Z. Tomasz Ciesielski / igs schreiner polska sp. z o.o. - ocena (1) Zlecenie przyjęte i zrealizowane w mgnieniu oka. Cena adekwatna do ilości... Tomasz Ciesielski / igs schreine Natalia - ocena (1) Z usług Pani Magdaleny korzystam od kilku lat z mniejszymi lub większymi... Natalia Joanna - ocena (1) Wróżbita Przemysław to osoba świetnie przygotowana merytorycznie i z... Joanna Joanna - ocena (1) Niesamowite przeżycie... ta Wróżka wie wszystko, ma niesamowitą intuicję,... Joanna Joanna - ocena (1) Skorzystałam z usług Magdaleny na początku miesiąca. W skład pakietu weszły... Joanna Anka - ocena (1) Korzystam z tego gabinetu, tych lekarzy , Pania dr i Pana dr od bardzo,... Anka Kama - ocena (1) Profesjonalna, życzliwa obsługa. Jakość wykonanej usługi na najwyższym... Kama Tadeusz - ocena (1) Gorąco polecam!!! Tadeusz Kamila - ocena (1) Świetna obsługa, wszystko wykonane bardzo profesjonalnie i sprawnie. Rzeczy... Kamila Krzysztof - ocena (1) Miła, profesjonalna obsługa. Pranie nigdy nie było tak czyste. Krzysztof Dagmara Jacewicz - ocena (1) Serdecznie dziękujemy Pani dr Beacie Skalskiej za profesjonalne leczenie... Dagmara Jacewicz Katarzyna - ocena (1) Polecam bardzo. Współpraca z Agencją tłumaczeń Skrivanek, zawsze przebiega... Katarzyna Wiktoria - ocena (1) Pan doktor opiekuje się naszą Zuzanną już od kilku lat. Jest przemiłym i... Wiktoria Bozena M - ocena (1) Pani doktor Anna W szybko i sprawnie udzieliła pomocy mojemu mopsikowi Pomimo... Bozena M