Sebastian - ocena (1) Weterynarz Szymon Moniuszko bezczelny lekarz,chamski, specyficzny. Wizyta u... Sebastian Anna - ocena (1) Dzień dobry, Jesteśmy bardzo zadowoleni z opieki nad naszą wesołą... Anna Joanna - ocena (1) Bardzo pozytywna osoba i pozytywne podejście do zadań i wezwań... Joanna
Aleksandra - ocena (1) Polecam!!! Od kliku lat współpracujemy z firmą Skrivanek. Realizacja zleceń... Aleksandra Muzeum Historii Polski - ocena (1) Rzetelna i profesjonalna firma. Współpraca układa się bardzo pomyślnie. Muzeum Historii Polski Teresa - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty.Pani Weterynarz Katarzyna Średniawa-Boberek... Teresa Marzena - ocena (1) Poznałam Panią Asię dzięki koleżance, potrzebowałam innego spojrzenia, osoby... Marzena Sukhsehaj - ocena (2) Best in the Tricity Easy to approch Easy to communicate In short 100%... Sukhsehaj Singh - ocena (2) Szybkie i sprawne tłumaczenie. Bardzo miła obsługa. Polecam! Singh Agnieszka O. - ocena (1) Z usług Skrivanka korzystam od kilku lat. Bardzo odpowiada mi szybka... Agnieszka O. Paweł Łaniewski - ocena (1) Skrivanek to najwyższa jakość i terminowość. Współpracujemy z tym biurem... Paweł Łaniewski Anonim - ocena (1) Jedna wielka pomyłka paczka nie dość że nie dotarła w terminie to na dodatek... Anonim M. - ocena (1) P. Joanna zachwyciła mnie szeroką wiedzą z przeróżnych zakresów i... swoją... M. Angelika - ocena (1) Wspaniała współpraca. Bardzo sprawnie, profesjonalnie, na najwyższym... Angelika Magdalena - ocena (1) Cudowna i profesjonalna obsługa polecam z całego serca. Magdalena Klaudia - ocena (2) Na początku czerwca zmarła moja mama Wybrałam zakład pogrzebowy przymorze... Klaudia Milena - ocena (1) Sesja przebiegła w bardzo miłej i swobodnej atmosferze. Pani wykazała się... Milena Beata Cichecka - ocena (1) Polecam jak najbardziej super posprzątane miła rozmowa mieszkanie aż miło... Beata Cichecka Daniel - ocena (1) Realizacja przebiegła szybko i sprawnie, jestem zadowolony z efektów... Daniel Jan - ocena (2) Nasz pupil Faro przebywał już kilkakrotnie w wspaniałym miejscu i w... Jan