Aga - ocena (1) Swietna obsluga i przystepne ceny Aga Paweł - ocena (1) Polecam Panią Doktor !!! Serdeczne, ciepłe podejście do zwierząt zwieńczone... Paweł Olesia - ocena (1) Gorąco polecam współpracę z firmą Skrivanek , mają tłumaczy z doświadczeniem,... Olesia
Katarzyna Bekisz - ocena (1) Bardzo polecam usługi Pani Kamili, ma szeroką wiedzę specjalistyczną i nie... Katarzyna Bekisz Kamila Człapa - ocena (1) Pani Kamila to profesjonalistka, która ma świetne podejście do zwierząt.... Kamila Człapa Ola - ocena (1) Umówienie wizyty to jakieś nieporozumienie.Pani Klaudia po drugiej stronie... Ola Maksymilian Dura - ocena (1) Serdeczne podziękowania dla całego zespołu Kliniki Edina w Gdyni na Karwinach... Maksymilian Dura Konrad Polański - ocena (1) Nie mogę ocenić jakości druku, bo go nie dostałem. Wydruki miały być gotowe... Konrad Polański Kinga - ocena (1) Po przejściach jakie mnie spotkały w życiu miłosnym odsunęłam się od uczuć ,... Kinga Aleksandra - ocena (1) Mojego pieska użądlila osa. Objawy wstrząsowe a lekarz twierdził , że nic mu... Aleksandra wojtek - ocena (1) Świetna fachowa opieka, piesek szczęśliwy ,bardzo zadowolony z urlopu . wojtek Roman - ocena (2) Super!!! Wpozondku!!! Roman Krystyna - ocena (1) Pani gromerka wspaniała osoba i profesjonalnie wykonuje swoją prace.Bardzo... Krystyna Bartosz R - ocena (1) Bardzo dobrze zrealizowana usługa , miła obsługa ,Martensy naprawione... Bartosz R Paweł - ocena (1) Drogo i słabo. Sprzątanie 2 godziny zamiast 5ciu i podstawy nie zrobione.... Paweł Ania - ocena (1) Gdybym mogła, dałabym -10. Zwrot paczki z niewiadomych przyczyn, nikt nie... Ania Magdalena - ocena (1) Witam, mój owczarek australijski był u Pani Kasi w hotelu na 9 dni. Pani... Magdalena Radosław S. - ocena (1) Wszystko ok. Spotkanie ciekawe dowiedziałem się wszystkiego Radosław S. Maja - ocena (1) Wszystko na tak ta starsza pani ma wielki dar zarówno do wróżenia jak i... Maja Regina J. - ocena (1) Z usług tej niesamowitej wróżki skorzystałam w ubiegłym miesiącu i do dziś... Regina J.