Radosław S. - ocena (1) Wszystko ok. Spotkanie ciekawe dowiedziałem się wszystkiego Radosław S. Maja - ocena (1) Wszystko na tak ta starsza pani ma wielki dar zarówno do wróżenia jak i... Maja Regina J. - ocena (1) Z usług tej niesamowitej wróżki skorzystałam w ubiegłym miesiącu i do dziś... Regina J.
blagoda23@gmail.com - ocena (1) Byłam i potwierdzam profesjonalizm miła obsługa blagoda23@gmail.com sz - ocena (1) Niestety nie mogę napisać nic dobrego. Dostarczyłem odkurzacz z błędem, który... sz Mateusz - ocena (1) Z usług firmy korzystam regularnie, zawsze wszystko terminowo. Podoba mi się,... Mateusz Iwona - ocena (2) Wspaniała przestrzeń wewnątrz i na zewnątrz, plus profesjonalna opieka nad... Iwona Teresa - ocena (1) Usługa wykonana na najwyższym poziomie, sprawnie, szybko i profesjonalnie.... Teresa Klaudia Kapusta - ocena (1) Pani Lilianie oraz Panu Jarkowi powierzam swojego czworonoga regularnie. Po... Klaudia Kapusta J. Ż. - ocena (1) Ocena 5,5 na 6 ponieważ za krótki czas od wizyty by odnieść się do kwestii... J. Ż. Michał - ocena (1) Witam Długo się zbierałem żeby napisać i ocenić tą klinie Całkowicie... Michał Pavel - ocena (1) Bardzo polecam! Robią swoją pracę tak, jak trzeba: profesjonalnie i na czas! Pavel Kodem - ocena (1) Krótko mówiąc: WOW! Wczoraj telefon z prośbą o możliwie najszybsze przybycie,... Kodem Artur Sarnowski - ocena (1) Perfekcyjna obsługa. Szybka realizacja tłumaczeń. Tłumaczenia bez uwag. Artur Sarnowski Ania Ł. - ocena (1) Miałam przyjemność dwa razy współpracować z Agatą. Polecam z całego serca! W... Ania Ł. Emilia - ocena (1) Tłumaczenie z języka angielskiego wykonane na czas. Bardzo dobry kontakt,... Emilia Wojciech - ocena (1) 100% polecam, bardzo szybkie tłumaczenie przysięgłe i równie szybka wysyłka Wojciech joanna-grala1610@wp.pl - ocena (2) ogromne podziekowanie firmie anioł za pochówek mojego taty oraz meża mojej... joanna-grala1610@wp.pl Maria Magdalena - ocena (1) Spotkanie z Panią Magdaleną już od samego początku było wyjątkowe. Wierzę w... Maria Magdalena Ania - ocena (1) Więcej empatii niż lekarze nasi. To weterynarz dzięki któremu moje psy żyją... Ania