Bogusław Żołnowski - ocena (1) Szewc zna się na robocie, natomiast terminy odbioru są powyżej 3 tygodni a... Bogusław Żołnowski Julia - ocena (1) Gorąco polecam firmę CzystoMax, usługi na najwyższym poziomie , czysto,... Julia Darek - ocena (1) Korzystam z usług CzystoMax.pl od kilku miesięcy i jestem zachwycony. Zawsze... Darek
Marcin - ocena (1) Bardzo dobry kontakt, szybka naprawa poprzedzona weryfikacją usterki. Polecam Marcin Adam - ocena (1) Przecież to jest jakaś pomyłka i jeszcze miesiąc nie minął a cztery moje... Adam Bea Jask - ocena (1) Super profesjonalnie wykonana usługa czyszczenia tapicerki narożnika i... Bea Jask Krzysiek - ocena (1) Prawdziwy mistrz! Z pełnym zaangażowaniem zabiera się do napraw, na bieżąco... Krzysiek Anna - ocena (1) Bardzo polecam. Wszystko profesjonalnie, terminowo i w bardzo sympatycznej... Anna Marek - ocena (1) Wszystko w porządku, błyskawiczna realizacja i świetna obsługa klienta! Marek Monika Mielewczyk - ocena (1) Bardzo polecam firmę.Szybko sprawnie czysto. Monika Mielewczyk Karol - ocena (1) Polecam Panią Aleksandrę . Profesjonalne , miłe podejscie do zajęczaków.... Karol Mdev - ocena (1) Dramat!!!! 5 interwencji i nadal paczki nie doteczyli Mdev Wiktor - ocena (1) Wybraliśmy tą przychodnie, bo ma bardzo dobre opinie. Wyszedłem stamtąd... Wiktor Justyna - ocena (1) Bardzo profesjonalnie, szybko i w konkurencyjnej cenie. Kontakt znakomity.... Justyna Paweł - ocena (1) Polecam. Szybki i sprawny serwis. Paweł Joanna - ocena (1) Świetny salon, wszyscy mili, usługa wykonana szybko i sprawnie. Joanna Marta - ocena (1) Niestety ale ta klinika od co najmniej 20-30 lat nie zmieniła podejścia ani... Marta Przemysław - ocena (2) Korzystałem z usług firmy Hydro Profeska i jestem bardzo zadowolony! Efekty... Przemysław Magda - ocena (1) Mimo umówionej wizyty na konkretną godzinę, ponad 1,5 h oczekiwania. A... Magda Sebastian - ocena (1) bark kontaktu ze strony vectra pomimo deklaracji, nie można się dodzwonić do... Sebastian