Mdev - ocena (1) Dramat!!!! 5 interwencji i nadal paczki nie doteczyli Mdev Wiktor - ocena (1) Wybraliśmy tą przychodnie, bo ma bardzo dobre opinie. Wyszedłem stamtąd... Wiktor Justyna - ocena (1) Bardzo profesjonalnie, szybko i w konkurencyjnej cenie. Kontakt znakomity.... Justyna
Paweł - ocena (1) Polecam. Szybki i sprawny serwis. Paweł Joanna - ocena (1) Świetny salon, wszyscy mili, usługa wykonana szybko i sprawnie. Joanna Marta - ocena (1) Niestety ale ta klinika od co najmniej 20-30 lat nie zmieniła podejścia ani... Marta Przemysław - ocena (2) Korzystałem z usług firmy Hydro Profeska i jestem bardzo zadowolony! Efekty... Przemysław Magda - ocena (1) Mimo umówionej wizyty na konkretną godzinę, ponad 1,5 h oczekiwania. A... Magda Sebastian - ocena (1) bark kontaktu ze strony vectra pomimo deklaracji, nie można się dodzwonić do... Sebastian Leszek - ocena (2) Bardzo dziękujemy firmie Kalia za piękną ceremonię pogrzebową Naszego syna,... Leszek Bartosz - ocena (2) Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi, zlecenie wykonane profesjonalnie... Bartosz Julia - ocena (1) Serdecznie polecam. Pani Emilia to osoba niezwykle profesjonalna,... Julia Jarosław - ocena (1) Profesjonalnie i szybko . Jakość usługi na najwyższym poziomie. Polecam Jarosław Karina - ocena (1) Skorzystałam z usług mycia elewacji oraz kostki w ogrodzie. Jestem bardzo... Karina Klibud - ocena (1) Maszyny w dobrym stanie , ceny atrakcyjne i miła obsługa Klibud henryka - ocena (1) Jeszcze nie mam wyrobionej opinii. Byłam z kotm u dermatologa,umówienie się... henryka Mieszkanka Nowego Portu - ocena (1) Bardzo,szybcy,mili i kompetentni ludzie.Polecam !Mieszkanka Nowego Portu Mieszkanka Nowego Portu Magdalena - ocena (2) Pieski są bardzo profesjonalne zaopiekowane Pani Liliana z dużą starannością... Magdalena Superajent - ocena (1) Pan Mirek jest godnym polecenia fachowcem znajacym swoja prace. Antena... Superajent Duch - ocena (1) Polecam pana ze Stogów.Pełen profesjonalizm,ogarnia telefony jak nikt inny. Duch