J. Ż. - ocena (1) Ocena 5,5 na 6 ponieważ za krótki czas od wizyty by odnieść się do kwestii... J. Ż. Michał - ocena (1) Witam Długo się zbierałem żeby napisać i ocenić tą klinie Całkowicie... Michał Pavel - ocena (1) Bardzo polecam! Robią swoją pracę tak, jak trzeba: profesjonalnie i na czas! Pavel
Kodem - ocena (1) Krótko mówiąc: WOW! Wczoraj telefon z prośbą o możliwie najszybsze przybycie,... Kodem Artur Sarnowski - ocena (1) Perfekcyjna obsługa. Szybka realizacja tłumaczeń. Tłumaczenia bez uwag. Artur Sarnowski Ania Ł. - ocena (1) Miałam przyjemność dwa razy współpracować z Agatą. Polecam z całego serca! W... Ania Ł. Emilia - ocena (1) Tłumaczenie z języka angielskiego wykonane na czas. Bardzo dobry kontakt,... Emilia Wojciech - ocena (1) 100% polecam, bardzo szybkie tłumaczenie przysięgłe i równie szybka wysyłka Wojciech joanna-grala1610@wp.pl - ocena (2) ogromne podziekowanie firmie anioł za pochówek mojego taty oraz meża mojej... joanna-grala1610@wp.pl Maria Magdalena - ocena (1) Spotkanie z Panią Magdaleną już od samego początku było wyjątkowe. Wierzę w... Maria Magdalena Ania - ocena (1) Więcej empatii niż lekarze nasi. To weterynarz dzięki któremu moje psy żyją... Ania Mateusz - ocena (1) Jestem zadowolony z usług firmy Hydro Profeska. Mycie elewacji opanowane do... Mateusz Ewa Bogucka - ocena (1) Za każdym razem, gdy przychodzę z moimi pupilami jestem bardzo zadowolona,... Ewa Bogucka Wioletta - ocena (1) Szczerze polecam to biuro. Miałam kilka spotkań z kandydatami, wokół których... Wioletta Jan - ocena (1) Szybka wysyłka do UK oraz doba cena. Akt urodzenia, opinia lekarska i... Jan Basia H. - ocena (1) Obsługa pierwsza klasa, bardzo pomocna, jakość usług jak w rankingu Basia H. Kamil - ocena (1) Przemiła obsługa.Gajerek jak nowy Kamil Janusz Jagłowski - ocena (1) Przetłumaczona na język angielski została, napisana wierszem, "Baśń o dobrej... Janusz Jagłowski Mateusz - ocena (1) To był trzeci raz jak zostawiliśmy naszego Yazoo pod opiekę Joli. Jesteśmy... Mateusz Jacek - ocena (1) W dniu dzisiejszym naprawili mi Galaxy S23 Ultra i byłem pod dużym wrażeniem.... Jacek