henryka - ocena (1) Jeszcze nie mam wyrobionej opinii. Byłam z kotm u dermatologa,umówienie się... henryka Mieszkanka Nowego Portu - ocena (1) Bardzo,szybcy,mili i kompetentni ludzie.Polecam !Mieszkanka Nowego Portu Mieszkanka Nowego Portu Magdalena - ocena (2) Pieski są bardzo profesjonalne zaopiekowane Pani Liliana z dużą starannością... Magdalena
Superajent - ocena (1) Pan Mirek jest godnym polecenia fachowcem znajacym swoja prace. Antena... Superajent Duch - ocena (1) Polecam pana ze Stogów.Pełen profesjonalizm,ogarnia telefony jak nikt inny. Duch Natalia - ocena (1) Sprawnie, szybka reakcja i skuteczna wizyta. Natalia M. - ocena (1) Fatalna obsługa, pani blond w okularach robi łaskę że obsłuży, zachodzę tam w... M. Danka - ocena (1) Polecam z całego serca pełen profesjonalizm Danka Piotrek S. - ocena (3) Do momentu zapłaty wszystko było w należytym porządku a pani Ewelina bardzo... Piotrek S. Pioter - ocena (1) Szału nie ma , ogona nie urwie... ...urwać można by było jeszcze kawałek... Pioter Grzegorz - ocena (1) Jest ok. Nie mam zastrzeżen do współpracy. Grzegorz Monika - ocena (1) Polecam z całego serca! Zdjęcia przepiękne! Będę miała super pamiątkę z tych... Monika Olaf - ocena (1) Zdjęcia do CV wykonane od ręki. Wykonano mi wiele ujęć do wyboru. Po wybraniu... Olaf Olga Labudda - ocena (1) Bardzo profesjonalnie zdjęcia, pan Hubert i jego żona to bardzo kulturalni... Olga Labudda Sławomir M. Stasiak - ocena (1) Serwis tłumaczenia z języka włoskiego na język polski oraz z języka polskiego... Sławomir M. Stasiak Adam - ocena (1) Polecam czyszczenie tapicerki meblowej.Dwuosobowa ekipa z dwoma odkurzaczami... Adam Ewa - ocena (1) Najlepsza obsługa! Pan doktor przyjechał w majówkowy długi weekend i pomógł... Ewa rzetelny tłumacz (2) godna zaufania, terminowo, profesjonalny poziom, b. dobry kontakt asystent Grazyna - ocena (2) Pani Katarzyna jest bardzo profesjonalna, jej usługi są wysokiej jakości.... Grazyna Marcello Mastroianni - ocena (2) Molto professionale traduzione perfetta e veloce . Grazie Caterina Marcello Mastroianni