Jędrzej - ocena (1) Bardzo polecam! Jędrzej Filip - ocena (1) Polecam serdecznie super! Filip Adam - ocena (1) Bardzo profesjinalne biuro. Dobry kontakt. Jakość i terminowość. Adam
Kasia - ocena (1) Polecam! Dzieci chętnie uczęszczają, robią postępy, wyprzedzają materiał... Kasia Jolanta - ocena (1) Super!!! Najlepsza szkola i przemiłe panie lektorki! Jolanta Wojtek - ocena (1) Znakomita jakość Wojtek Filip - ocena (1) Potrzebowałem zdjęcia do wizy chińskiej. Pani fotograf była bardzo dobrze... Filip Sławomir - ocena (1) Dziękujemy bardzo za profesjonalną obsługę oraz doradztwo w zakresie pochówku... Sławomir Regina - ocena (1) Pralnia godna polecenia, warto przyjechać nawet z Gdyni bo jakość usług... Regina Małgorzata - ocena (1) Świetna pralnia, super obsługa, przemiły personel. Małgorzata Ola - ocena (1) Serdecznie polecam, super atmosfera podczas sesji i oczywiście zdjęcia cudowne! Ola Ania - ocena (1) Skoro się Pani spóźniła po operacji zbiór kota to teraz trzeba czekać. Pani z... Ania Maja - ocena (1) Mieszkanie przetarte a nie sprzątnięte. Kilkukrotnie musialam pokazywać... Maja Marlena - ocena (1) Serwis Eldom-bis polecam jak najbardziej.Szybki termin wczoraj dzwonilam... Marlena Agata - ocena (1) Niby nic wielkiego: kupiłam dziś tabletki na odrobaczanie dla mojego kota;... Agata Kasia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z efektu sesji :) super kontakt z dziećmi Kasia Iwona M. - ocena (1) . Jestem świeżo po kursie u Pana Zbyszka, którego z całego serca polecam.... Iwona M. Dominika - ocena (1) Cudowna atmosfera, profesjonalne podejście. Przyszłam z brakiem wiary w... Dominika Dana - ocena (1) Pan bardzo konkretny z dużą wiedzą, pralka naprawiona. Od razu wiedział co... Dana Paweł - ocena (1) Zdecydowanie polecam! Bardzo miła obsługa i pomimo tego, że wpadłem na... Paweł